UFC-tähti Paige VanZant on kertonut kuulumisiaan MMA Fighting -sivustolle ennen viikonlopun otteluaan Amanda Ribasia vastaan UFC 251 -tapahtumassa.

Nainen kertoo tienanneensa viimeisen kuuden vuoden aikana yhtä paljon rahaa kuin mitä hän tienaisi ”normaalista” työstä. Hän on otellut tuona aikana kahdeksa ottelua.

– Minulla ei ole mitään UFC:tä vastaan, mutta olen otellut koko urani ajan saman sopimuksen alla, joka ei ole kauhean rahakas. Seuraava otteluni tulee olemaan viimeinen tällä sopimuksella, joten se määrittelee tulevaisuuteni, hän avautuu.

Sosiaalisessa mediassa erittäin suosittu VanZant sai jo aiemmin runsaasti huomiota, kun hän päätti, että paras tapa viettää kotikaranteenia on näyttäytyä täysin alasti 2,5 miljoonalle seuraajalleen.

26-vuotias on taistellut korsisarjan ja kärpässarjan 12:sta ottelustaan itselleen kahdeksan voittoa, joista kaksi tyrmäämällä ja kolme kuristuksilla. Ribas on kärsinyt vain yhden tappion kymmenessä ottelussaan ja on ennakkoon suuri ennakkosuosikki ottelussa.