Nashville Predators otti tärkeän voiton San Jose Sharksista lukemin 4-1. San Jose oli vienyt ottelusarjan kaksi ensimmäistä peliä.
Nashvillen maalilla torjunut Pekka Rinne valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi. Hänet onnistui ohittamaan ainoastaan Patrick Marleau ensimmäisessä erässä. Nashvillen hyökkääjä Miikka Salomäki sai vastuuta 11 minuutin edestä, mutta jäi ilman tehopisteitä.

San Jose Sharksin suomalaishyökkääjä Joonas Donskoi sai peliaikaa 13 minuuttia, mutta nousi esille lähinnä jäähyilemällä. Hän sai korkeasta mailasta neljä jäähyminuuttia. Donskoin jäähyn aikana James Neal teki tasoittavan 1-1-maalin.
Suomessa NHL-ottelut näyttää Viaplay. Ensi yön ainoassa ottelussa Pittsburgh Penguins kohtaa Washington Capitalsin.