Supersuositun NHL Without a Mapin kuudes tuotantokausi on alkanut NordicBetin blogissa. Miljoonia katselukertoja kerännyt sarja palaa takaisin yhteensä 18 jakson voimin. Tällä kaudella kikkailut Suomessa ja Ruotsissa on jätetty vähemmälle ja kaikki 18 jaksoa sijoittuvat ison veden toiselle puolelle, NHL:n salaperäiseen maailmaan.
Ensimmäisessä jaksossa tehoduo vierailee Jori Lehterän ja Valtteri Filppulan asuttamassa Philadelphiassa, jossa Putkonen ja Manninen saavat haastateltavakseen hymyilevän Aleksander ”Sasha” Barkovin.
Uransa huipulla pelaava Barkov on kuuma nimi vieraskopissa. Toimittajien piirittämä juuri All Stars –pelissä Floridaa edustanut tamperelainen ehtii kuitenkin istua alas Putkosen ja Mannisen kanssa. Luvassa on entisen ketjukaveri Jaromir Jagrin muistelua sekä jo legendaariseksi muodostunut Kysy Twitteristä -osio.
Barkovin lisäksi jaksossa vierailee myös Philadelphiaan kotiutunut Valtteri Filppula, jonka joukkuekaverit äänestivät kauden alussa Flyersin varakapteeniksi.
Mitä mieltä Filppula on Philadelphiasta? Mikä on Barkovin uran hurjin maalituuletus? Mikä mahtaa olla Sashan uusi rankkarikikka? Keneltä taittuu Panthersin kopissa parhaiten Tampereen murre?
Tervetuloa seuraamaan Juhani ”putcola” Putkosen ja Juho ”J-Man” Mannisen uusia seikkailuja NHL-maailman kulisseissa joka tiistai- ja perjantaiaamu.
Sitten vain tästä linkistä katsomaan NHLWAMin kuudennen kauden ensimmäistä osaa.