NHL-kiekkoilija Patrik Laine, 23, avautuu harvinaisen rehellisesti marraskuussa menehtyneen isänsä Harri Laineen, 54, kuolemasta ja suuresta surustaan. Patrik kertoi tuntemuksistaan seuransa Columbus Blue Jacketsin verkkosivuilla ja sanoo, että jääkiekko oli isän ja pojan yhteinen intohimo.

– Hän on aina ollut suurin fanini ja tukijani, enkä olisi tässä ilman häntä. Hän katsoi aina kaikki otteluni ja heräsi jopa keskellä yötä katsomaan niitä. Parhaan ystävän menettäminen on rankkaa, Patrik kertoo seuransa verkkosivulla.

Patrik on aina ollut läheinen perheensä kanssa ja kertoo, että viime viikot ovat olleet raskaita koko perheelle.

– Mutta täytyy vain löytää tapoja käsitellä sitä ja ajatella hyviä muistoja ja sen kaltaisia asioita. Luulen, että kaikki kaipaavat häntä. Se on päällimmäisenä kaikkien mielessä.

Patrik on ollut sivussa Blue Jacketsin harjoituksista vatsalihasvamman takia marraskuun alusta asti, mutta on nyt tehnyt paluun jäälle. Paluu on vienyt ajatukset hetkeksi pois raskaista tapahtumista.

– Viime aikojen jälkeen on hienoa olla taas jäällä näiden kavereiden kanssa. Siitä on melkein kuusi viikkoa, kun viimeksi olen ollut joukkueeni kanssa.

– Tämä on ollut elämäni vaikeinta aikaa ja käyn tapahtunutta edelleen läpi, mutta täällä oleminen auttaa ja ainakin minulla on tekemistä ja jotain mitä odottaa.

Lue myös:

Patrik Laineen suuri suru: ”Perhe tarvitsee yksityisyyttä tänä aikana”