Nashville Predatorsin NHL-tähti Erik Haula ja hänen vaimonsa Kristen ovat saaneet esikoisensa. Pariskunta kertoo perheenlisäyksestä Instagram-tileillään.

Hauloille syntyi poikavauva 2.1. ja hän sai nimekseen Henrik Hughes Haula.

– 29 vuoden aikana olemme nähneet paljon paikkoja, tavanneet monia ihmisiä ja kokeneet monia asioita ja tunteneet rakkautta, mutta mikään ei vedä vertoja tälle. Sydämemme eivät ole koskaan oleet täydemmät, Kristen kirjoitti kuvan saatteeksi.

Poikalapsi syntyi lähes tasan vuosi sen jälkeen, kun heille tuli keskenmeno. Hauloille oli määrä syntyä tyttövauva toukokuussa 2020, mutta raskaus meni kesken joulukuussa 2019.

– Henny, emme voisi rakastaa sinua enempää!!!!!! Ja meistä tuntuu, että siskosi valitsi juuri sinut lähes tarkalleen vuosi sen jälkeen, kun hän poistui äidin mahasta, Haula jatkoi.

29-vuotias Porista kotoisin oleva Erik Haula on viettänyt rapakon takana jo yli vuosikymmenen, kun hän siirtyi USA:han pelaamaan lukiosarjaa vuonna 2008. NHL:ssä hän on edustanut Minnesota Wildia, Vegas Golden Knightsia, Carolina Hurricanesia sekä Florida Panthersia. Joulukuussa hän teki sopimuksen Nashville Predatorsin kanssa.

Haulat menivät naimisiin kesällä 2019.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

IL: NHL-tähti Kasperi Kapaseen yhdistetty missi Laura Hautaniemi kommentoi vihdoin suhdehuhuja – ”Oli hauska ilta”

Suomalainen NHL-tähti antoi Uber-kuskille jättimäisen tipin

Wau! NHL-legendan tytär ja golf-tähden morsian poseeraa alasti