Tämä koskettava hetki sai Sami Hyypiälle kyynelet silmiin

Mitä Sami Hyypiä ajattelee nykyään Liverpoolin faneista? Entä mitä hänen mielessään pyöri, kun peräti 10 pelivuoden jälkeen ura jatkui toisessa maassa ja toisessa joukkueessa? Muun muassa nämä asiat selviävät Betssonin tuottamien Sami Hyypiä -videokoosteiden ensimmäisestä osasta.
Vuonna 2001 Suomessa Vuoden urheilijaksi valittu jalkapalloilija arvelee ”muistavansa varmasti loppuelämänsä” viimeisen ottelunsa Poolissa vuonna 2009.
– Oli se tunteellista. Kun tulin pukukopista ulos, Kop-katsomossa oli Suomen lippuja ja Sami-lippuja, ja koko pelin ajan etenkin Kop-katsomo huusi meikän nimeä…
– Se palkittiin sitten 86. minuutilla, kun pääsin kentälle. Ja meinasi tulla tehtyä maalikin. Kyllä siinä pelin jälkeen kyyneliä oli silmissä, Hyypiä kertoo videolla.
Betssonin kansainvälisenä lähettiläänä nykyään toimiva Hyypiä sai sydämellisen vastaanoton Liverpoolin kannattajilta heti ensimmäisestä harjoitusottelusta alkaen.
– Fanit huomasivat ilmeisesti jo silloin, millainen tyyppi olen, ja side vain vahvistui vuosien varrella. Se, että annat pelissä kaikkesi, on Liverpoolissa huomattavasti tärkeämpää kuin vaikkapa hienot kikat.
Lisää Hyypiän Valioliiga-muistoja näet Betssonin sivuilta.
Videoita tullaan julkaisemaan maanantaiaamuisin yhteensä kuusi kappaletta.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.