Unelmien kolmen kimppa vai lomamatka kavereiden kanssa? Näin vastaa maailman kaunein golffari

Sometähti ja entinen golfammattilainen Paige Spiranac on tehnyt golfista seksikkään, kun hän ihastuttaa lähes kolmea miljoonaa Instagram-seuraajaansa kuvilla ja videoillaan. Spiranac juontaa myös omaa Podcastiaan, jossa hän vastailee muun muassa fanien kysymyksiin.

Tuoreimmassa podcastissaan eräs hänen faneistaan ei kierrellyt, vaan meni suoraan asiaan. Spiranacilta kysyttiin kumman hän ottaisi mieluummin: maksetun golfreissun vai unelmien kolmen kimpan.

– Luulen, että miehet ajattelevat seksiä aina ensimmäisenä fantasianaan. Mutta kun ajattelet sitä ja vertaat sitä muihin asioihin, niin ottaisitko mieluummin viiden minuutin kolmen kimpan vai kolmen päivän matkan kaikkien kavereidesi kanssa, jolla voit tehdä mitä haluat? Uskoisin, että ihmiset ottaisivat sen (lomamatkan) 100-prosenttisen varmasti jokaisena kertana, Spiranac arvioi.

Spiranac oli lupaava golfammattilainen, mutta hänen suosionsa kasvettua sosiaalisessa mediassa, päätti hän lopettaa ammattilaisuran jahtaamisen ja keskittyä luomaan uraa somessa. Hänen ilmaiset oppivideot ovatkin hyvin suosittuja – eikä vähiten siksi, että hän yleensä lyö palloa varsin niukoissa vetimissä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

Nyt on mailalla kokoa! Golf-legendan rantakuvasta nousi kohu – ”Koirasi luulee, että piilotat keppiä”

Paljastavista kuvistaan tunnettu urheilun seksipommi oli lähellä joutua aikuisviihdesivustolle

Supersuositun urheilutähden nakukuva päätyi nettiin ex-poikaystävän kautta – Seksipommi ei lannistunut, vaan poseeraa Sports Illustratedissa alasti!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.