F1-kuski Valtteri Bottas päättää tämän kauden jälkeen sopimuksensa Mercedes-tallissa ja siirtyy Alfa Romeolle. Samalla katkeaa Bottaksen ja Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin pitkäaikainen yhteistyö.

Nyt Bottas puhuu hyvin suorasanaisesti Wolffista F1-sarjan Beyond the Grid -podcastissa. Hän kritisoi Wolffin tapaa solmia Bottaksen kanssa aina vain yhden kauden mittaisia sopimuksia. Wolff teki tämän Bottaksen mukaan siksi, että paine olisi Bottakselle Wolffin mielestä hyväksi.

– Olen samaa mieltä, että tietyn aikaa kestävä paine on hyväksi ja voi auttaa saamaan enemmän irti, mutta jos sopimuspainetta on yhdeksän vuoden ajan vuodesta toiseen, se alkaa syödä sisältäpäin, Bottas toteaa podcastissa.

– Toton mukaan paine tekee timantteja. Se on tavallaan totta, mutta kaikella on rajansa, hän täsmentää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Bottas ja Wolff ovat keskenään hyviä ystäviä, mutta Bottaksen mielestä Wolffin kanssa on silti vaikea neuvotella. Wolff on Bottaksen mukaan ”niin hyvä ja lahjakas liikemies”.

– Hän tietää, millä tavalla pitää puhua ja mistä narusta vetää, Bottas kuvailee.

– Olemme tunteneet toisemme pitkän aikaa ja pidän häntä ystävänäni. Neuvotteluissa hän kuitenkin pääsee aina niskan päälle, oli pöydän toisella puolella kuka tahansa.

Lue myös:

Valtteri Bottas rakentaa ylellistä luksuslukaalia Lappiin – Henri Alénilta suora kommentti: ”Kohta taas se rumba alkaa”

Oho! Aleksi Valavuori sai Kalle Palanderin mukaan erikoiseen hankintaan – kohteena Valtteri Bottas: ”Kato Carlos mitä mä löysin!”