Carole Baskin on Joe Exoticin entisen eläintarhan uusi omistaja!

Tiger King -draama jatkuu…

Tätä nykyä vankilassa istuvan Joe Exoticin vihollinen Carole Baskin on saanut Joen entisen Oklahoman eläintarhan tilat omistukseensa.

Juttu lähti vuosia sitten siitä, kun Carole voitto miljoonan dollarin oikeusjutun Exoticia ja tämän äitiä vastaan, muttei koskaan saanut korvausrahojaan.

Nyt tuomari määräsi, että Exoticin eläintarhan omistuksen siirtäminen Jeff Lowen nimiin oli vilpillinen, joten tilukset siirrettiin nyt Carole Baskinille korvaukseksi miljoonasta, jonka Exoticin olisi pitänyt Baskinille maksaa.

Päätöksen mukaan Jeff Lowella on 120 päivää aikaa siirtää omaisuutensa ja kaikki eläimet pois tiluksilta. Hän oli juuri avannut eläintarhan uudella nimellä Tiger King Park.

Lowe ei vaikuttanut kovin huolestuneelta tilanteesta, nimittäin hän oli alunperinkin suunnitellut eläintarhan siirtoa pois Wynnewoodista.

— Onneksi päätöksessä kesti näinkin kauan, nimittäin se antoi meille aikaa siirtää tarha Thackervilleen, Oklahomaan, kertoi Lowe.

— Ottaen huomioon, että Carole Baskin käytti noin 2,5 miljoonaa dollaria saadakseen Exoticilta miljoonan, onnittelemme häntä uudesta 16 hehtaarin tilasta Oklahoman maaseudulla, Lowe kommentoi ivallisesti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.