Esikoista odottavan Henna Kalinaisen Jarkko-mies astuu vihdoin julkisuuteen: ”Häntä varmasti kaduttaa ohjelmaan osallistuminen!”

Esikoista odottava Henna Kalinainen on elänyt reilun vuoden parisuhteessa Jarkko-miehensä kanssa.  Mies nähdään ensimmäistä kertaa julkisuudessa, kun Henna osallistuu syksyllä MTV3-kanavalla nähtävään Olet mitä syöt -ohjelmaan.

– Kysyin Jarkolta, haluaisiko hän kertoa rehellisesti televisiokameroille, mitä mieltä on minusta ja elämäntavoistani. Hän suostui. Se ei ollut kuitenkaan helppo päätös, sillä hän oli pitkään miettinyt, haluaako olla esillä. Se on hänen kohdallaan 15 minuutin pistäytyminen julkisuudessa, Henna kertoo Metropoli.netille.

Henna tietää, ettei hänen miehensä nauti esillä olemisesta.

– Häntä varmasti kaduttaa, kun ohjelma tulee ulos. Olen kuitenkin todella otettu, että rakas vilahtaa ohjelmassa.

Elämäntaparemontin tehnyt Henna otti tavoitteekseen painon pudottamisen sijaan iloisuuden ja energisyyden löytämisen, jotka olivat olleet pitkään kadoksissa vakavan masennuksen ja alkoholilla läträämisen takia. Elämänilo on palannut takaisin, ja hän odottaakin jo joulukuuta, jolloin pariskunnan esikoisen on tarkoitus syntyä.

– Näen vanhoista kuvistani, kuinka huonosti olen voinut. Olen ollut kuin varjo itsestäni. Olen ollut masentunut, ahdistunut ja poissaoleva. Kaikki elämänilo puuttui, joten olen onnellinen, että olen saanut sen takaisin.

TEKSTI JA KUVA PETRI VOUTILAINEN


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.