Yrittäjä Sointu Borg aloitti mediapersoona Jaajo Linnonmaan yhtiökumppanina sen jälkeen kun voitti keväällä esitetyn Diili-ohjelman.

Kesällä Borg ja Linnonmaa nousivat otsikoihin, sillä heidän huhuttiin olevan riidoissa. Kaksikko kuitenkin kielsi tulehtuneet välinsä.

Nyt Borg avautuu työsuhteestaan Linnonmaahan Ilta-Sanomien haastattelussa. Borg myöntää, ettei hänen ja Linnonmaan yhteistyö aina suju täysin ilman konflikteja.

Borgin mukaan Linnonmaa ei kaipaa rinnalleen ”joo joo -miestä”.

– Pitää uskaltaa jossakin asioissa laittaa myös hanttiin ja olla eri mieltä, Borg kommentoi IS:lle.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Linnonmaa ja Borg tapaavat kuitenkin aina löytää kompromissin asioissa. Lisäksi Borg painottaa vahvasti sitä, että Linnonmaa kyllä tiesi, millaisen persoonan hän oli yritykseensä palkkaamassa.

– Ei hän ostanut sikaa säkissä ja tämä kaikki kuuluu asiaan. Musta on enemmän hyötyä siinä rinnalla, jos uskallan myös toisinaan kyseenalaistaa, Borg alleviivaa.

Diili-ohjelman kuvaukset käynnistyivät jälleen muutama viikko sitten. Myös Borg nähdään pienessä roolissa tulevalla kaudella.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös:

Sointu Borgin tuomarointipestiä Miss Suomi -kisassa kritisoitiin – vastasi napakasti arvostelijoilleen – ”Jodelista on helppo huudella”

Sointu Borg paljastaa totuuden – näin sujuu työskentely Jaajo Linnonmaan kanssa: ”Pyörittää miljoonaa asiaa päällekkäin”