Frendit TV-sarjasta koko maailmalle tutuksi tullut Jennifer Aniston, 51, on tuonut ahkerasti sosiaalisessa mediassaan esille maskin käytön tärkeyttä koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

— Ymmärrän, että maskit ovat epämukavia, mutta eikä se ole pahempaa, että yritykset kaatuvat… Ihmiset menettävät työpaikkojaan… Terveydenalan työntekijät ovat uupuneita, Aniston kirjoitti pitkässä Instagram-julkaisussaan, jossa hän poseeraa esimerkillisesti maski kasvoillaan.

— Jos välität ihmisten elämistä, ole kiltti ja pidä maskia, sekä kannusta läheisiäsi tekemään samoin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Aniston julkaisi toisen pysäyttävän kuvan ystävästään Kevinistä, joka sairastui koronavirukseen. Kuva on otettu huhtikuussa ja Aniston ilmoitti ystävänsä olevan nyt melkein parantunut koronasta.

— Tämä on ystävämme Kevin. Hänen terveytensä on ollut täydellinen, eikä hän ole kärsinyt aikaisemmin mistään terveysongelmista. Tämä on COVID. Tämä on todellista, Frendit-tähti kirjoitti kuvan saatteeseen.

Voit katsoa kuvan myös tästä.

Aniston julkaisi samaan kuvasarjaan myös kuvan itsestään sekä hyvästä ystävästään ja Frendit-kollegastaan Courteney Coxista maskit kasvoilla.

— Emme voi olla niin naiiveja, että kuvittelemme pääsevämme tämän edelle… Jos haluamme tämän loppuvan, olkaa kilttejä ja pitäkää niitä hiton maskeja.