Martina Aitolehti oli Sami Kurosen ja Jenni Alexandrovan vieraana Radio Aallon aamussa torstaina.

Sami Kuronen aloitti keskustelun kevyesti kysellen Martinan arjen toimista ja urheilusta. Muutaman hetken kuluttua siirryttiin Aitolehden ja Stefan ”Stefu” Thermanin eroon.

Martina kertoi, että suhteessa oli ollut ongelmia pidemmän aikaa ja lopputulokseksi erosta ”tuli tämmönen show”.

Kuronen kysyy Martinan vointia kaiken myllytyksen keskellä.

— Ihan jees mä voin, kyllä tämä on ollut raju kuvio ja korona tähän päälle. Hyvä puoli on se, että ensimmäistä kertaa olen oikeasti käynyt eron läpi kaikkineen tunteineen ja näen sen tulevaisuutta ajatellen todella hyväksi asiaksi. Terveellä tavalla täällä parantelen itseäni, Martina kertoo.

Kolmiodraama esitellään keskusteluun, kun Kuronen mainitsee ”muut ihmiset” suhdesopassa.

— Mä elän niin erilaista elämään kuin he, että mulla on tässä jutut vähissä, Martina kuittaa.

Sami mainitsee tässä vaiheessa Sofia Belórfin nimeltä ja muistuttaa Martinaa kaksikon rajusta historiasta.

— Tämä on nyt heidän show, mä olen out, heittää Martina huolettomasti.

Kolmio- tai neliödraama, jos Sofian ex-mies Niko Ranta-aho lasketaan soppaan mukaan, on ollut koko Suomen huulilla ja Kuronen kysyy, miten Martinan lapset ottavat tämän kaiken.

— Ei he paljoa kysele, mutta yritän tietenkin puhua heille asioista mahdollisimman avoimesti ja rehellisesti. Miten nyt lasten korvat ja aivot pystyvät asiat käsittelemään.

Martina kertoo suhteestaan julkisuuteen, joka on ollut pitkä ja kivinen tie. Kaiken jälkeen hän sanoo suhteensa julkisuuteen olevan terve, eikä se määritä naisen päätöksiä tai ajatuksia. Hän kuitenkin painottaa, että tämän ero asian olisi voinut hoitaa paljon siistimmin, eikä tällainen riepottelu ole kenellekään terveellistä.

— Kyllä tämä kaikki tuntuu, mutta oman tonttini olen hoitanut mielestäni hyvin. Mitä muut tekee, en voi heidän valintoihin vaikuttaa, jokainen kantaa oman ristinsä, Martina sanoo.

Kuronen tuo esiin Martinan deitti-ilmoituksen, jonka hän julkaisi reilu viikko sitten, ja Martina sanoo nauraen koko jutun olleen läppää. Hän kertoo, ettei ole koskaan miettinyt oikeasti millaisen miehen haluaa, vaan mennyt aina tunteiden mukana.

— Totta kai jokainen ihminen haluaa omia arvojaan edustavan ihmisen rinnalleen.

Lue lisää:
Martina Aitolehti aikoo tehdä hurjan elämänmuutoksen: ”Mua odottaa kaunis uusi elämä” – Mukana Nanna Karalahti!

Seiska: Stefun pääsiäisen rattikäry – Martina soitti poliisit miehen perään!