Tosi-tv-tähti ja personal trainer Teppo Säkkinen nousi muutama vuosi sitten julkisuuteen Hunks-tanssija ja BB-kilpailijana. Hän osallistui Julkkis Big Brotheriin vuonna 2013.

Nyt hän on kadonnut lähes täysin julkisuudesta. Metropoli.net tavoitti Suvi Pitkäsen ex-aviomiehen ja lapsen isän Tepon, joka kertoo nauttivansa rauhallisesta parisuhdearjesta uuden rakkaansa, promoottorina työskentelevän Aleksandran kanssa.

– Meille menee todella hyvin! Aleksandra etsii suurempaa omistusasuntoa Etelä-Pohjanmaan alueelta. Meillä on pakko olla myös asunto pääkaupunkiseudulla, koska lapseni Safina käy koulua Espoossa ja luonnollisesti haluan viettää aikaa myös oman rakkaan lapseni kanssa. Tulevaisuudessa meidän on tarkoitus hommata omistusasunto myös pääkaupunkiseudulta, Teppo kertoo Metropoli.netille.

Kuva: Teppo Säkkisen kotialbumi

Nykisin Teppo työskentelee myyntialalla.

– Meillä on Aleksandran kanssa suunnitteilla yhteisiä projekteja, mutta niistä en voi toistaiseksi puhua. En ole tehnyt personal trainerin töitä hetkeen, mutta kyselyitä on tullut kovasti ja sillä alalla työskenteleminen on myös mahdollista tulevaisuudessa.