Viime viikolla uutisoitiin, kuinka Lidl-lenkkareita ilman jääneet voisivat saada lohdutusta Lidl-muovipussista, jonka voi pukea päälle kuin T-paidan. Sehän ei ole maailman ainoa kauppakassi eikä T-paita ainoa asia, jonka pussista voi tehdä.

Sieltä kodeista löytyy varmasti muitakin pusseja ja kasseja monessa eri värissä ja koossa, jotka voivat olla muovisia, biohajoavia tai vaikka paperisia. Hyvän mielikuvituksen kera voit tehdä niistä itselle esimerkiksi mekon. Varsinkin nyt siihen voi olla hyvin aikaa, koska moni meistä on kotona karanteenissa.

Jos et keksi, että millaisen mekon tai muun asun voisit kauppakasseista tehdä, katso vaikka muista mallia. Moni on löytänyt kotoaan ihan jonkin muotitalon kassin, ja esittelee nyt Chanelin kassipaitaa tai Guccin kassimekkoa. Mutta ihan perinteisistäkin kauppakasseista voi tehdä näyttäviä asuja. Ikean kassiakin on joku käyttänyt.

Kun oma kassiasusi on valmis, voit liittää sen Instagramiin muiden näiden upeiden asujen joukkoon (#shoppingbagchallenge) ja olet samalla osallistunut kauppakassihaasteeseen!