”Ovatko Temppareiden osallistujat lähestyneet sinua sillä mielellä?” – näin Sami Kuronen vastasi varsin intiimiin kysymykseen!

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu tv-juontaja ja radiojuontaja Sami Kuronen vastaili Instagramin Stories-osiossa seuraajiensa lähettämiin kysymyksiin.

Yksi Samin seuraajista halusikin tietää, onko kukaan osallistuja lähestynyt juontajaa sillä mielellä Temppareiden kuvausten aikana. Juontaja ei jäänyt sanattomaksi, vaan antoi suoran vastauksen varsin intiimiin kysymykseen.

– Ei kai nyt sentään. Eiköhän niillä oo ihan muut metkut ja tyypit mielessä, Sami vastasi.

Temptation Island Suomi -sarjan yhdeksännen tuotantokauden kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Levillä. Sami kertoo, että jokainen tuotannossa mukana oleva testattiin ennen kuvausten alkamista. Tuotantoryhmän jäsenet käyttävät myös maskia kaikkialla eivätkä ole tekemisissä kuvausten aikana ulkopuolisten ihmisten kanssa.

– Me eletään täällä koronan takia omassa turvallisessa kuplassa. Rinteessä uskaltaa käydä, mutta Levin yöelämään tutustutaan jollain toisella reissulla, Sami kirjoitti.

Koronapandemian takia ei ole tarkkaa tietoa, koska sarjaa päästään kuvaamaan seuraavan kerran Thaimaassa.

– Koronan takia olemme kuvanneet tämän vuoden Suomessa, ja  mielestäni hyvä niin. Thaihnuu ja Levi ovat molemmat superkauniita paikkoja ja on hienoa, että voidaan tukea näin myös kotimaanmatkailua. Voihan se myös olla, että joskus palataan sinne, mistä kaikki alkoi, Sami kertoo.

Lue myös:

Huipputulot! Radiojuontajista eniten tienasi Sami Kuronen – pesi Jaajo Linnonmaan tuloissa mennen tullen

Me Naiset: Sami Kuronen petti ex-vaimoaan: ”En ole millään tavalla ylpeä”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.