Seiska: ”Niko on aivan paskana salasuhteesta!” — Stefuun yhdistetyn Sofia Belórfin kummallinen päivitys somessa: Jäähyväiset Ranta-aholle?

Tässä sopassa on monta lusikkaa!

Katiskavyyhdissä epäiltynä vankeudessa istuva Niko Ranta-aho ei saa olla puhe- tai tapaamisyhteydessä tyttöystävänsä Sofia Belórfin kanssa, mutta MTV Uutisten mukaan sana Sofian seikkailuista Martina Aitolehdestä eronneen Stefan Thermanin kanssa on kiirinyt betonin sisään miehen korviin.

Aitolehti ilmoitti sosiaalisessa mediassa pääsiäisen tienoilla suhteen lapsensa isään Stefan Thermaniin päättyneen 10 vuoden jälkeen ja siitä alkoi tapahtumien ketju.

Stefu juhli railakkaasti Hangossa, lähti sieltä ajamaan kännissä Helsinkiin jääden poliisin kynsiin puhallettavaksi.

Se ei miestä hidastanut, nimittäin juhlat jatkuivat ympäri Helsingin keskustaa Niko Ranta-ahon tyttöystävän Sofia Belórfin kanssa.

Seiska kertoo jo näkyviltä poistuneesta Sofian mystisestä Instagram-julkaisusta, joka näytti kovasti hyvästeille rakkaalleen kiven sisässä.

— Muista tämä: Kukaan ei ole stressaamisen arvoinen. Mene eteenpäin. On ihan OK jättää ihminen taakse. Mene, ja etsi itsesi. Maailma on sinun ja elämä jatkuu.

Olivatko nämä hyvästit? Seiskan saamien tietojen mukaan Niko Ranta-aho on ”aivan paskana” ja tapahtumat ovat vaikuttaneet suuresti hänen vointiinsa.

Lue myös:
Sofia Belórf rikkoi suhdekohun jälkeisen somehiljaisuutensa: ”Parempia päiviä tulossa”

Lähteet: Seiska & MTV Uutiset


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.