Tässä ovat Temptation Island Suomi -sinkkukaunottaret – mukana muusikko, tarjoilija ja kiekkoharrastaja!

Suomen ylivoimaisesti suosituimman parisuhdereality Temptation Island Suomen kahdeksas kausi starttaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 30.9.!  Tulevalla kaudella nähdään 20 kuumaa sinkkua, jotka pistävät neljän pariskunnan päät pyörälle nyt ensimmäistä kertaa kotimaan maisemissa.

Ensimmäisessä jaksossa pariskunnat saapuvat saarelle ja sinkut esittelevät itsensä tuttuun tyyliin, viettelevästi.

Mie oon nuorempana voittanut piirakanrypytys -kilpailun, joten katotaan kuka teistä rypyttää ja kenen piirakkaa, sinkku-Milma täräyttää.

Lääkäri sano, että mä voisin siedättyä mun kananmuna-allergiasta, jos mä saisin joka päivä vähän munaa. Niin voisitteko te auttaa mua tän asian kanssa? sinkku-Tiina puolestaan kertoo.

Tässä ovat sinkkukaunottaret:

Kuva: Nelonen

Inkku, 21, Turku

Jääkiekkoa harrastava Inkku on luonteeltaan temperamenttinen ja hyvin päättäväinen.
Hänestä löytyy myös pehmeämpi puoli ja toiset ihmiset aina huomioonottava Inkku kertoo luovansa ympärilleen positiivista ilmapiiriä. Pelikaukaloita kolunneelta kaunokaiselta ei rohkeutta puutu ja sen myötä hän hyppää mukaan myös viettelysten saarelle.

– Aion tuoda saarelle vauhtia, viettelystä ja paljon tapahtumia, Inkku summaa odotuksiaan tulevalle reissulle.

Hän uskoo saavansa kokemuksesta myös elämänmittaisia ystävyyssuhteita.

Inkku viettää tällä hetkellä elämänsä parasta aikaa sinkkuna ja osaa ottaa sinkkuudesta iloa irti keskivertoa paremmin. Hän käy usein ulkona, mutta oman arvonsa ylläpitämiseksi päästää harvoin ketään kotiinsa asti.

Vaikka Inkku nauttii täysin rinnoin elämästään sinkkuna, toivoisi hän silti löytävänsä rakkauden.

– Usein sanotaan, että naiset alitajuntaisesti etsii isänsä kaltaista miestä itselleen. Minun kohdallani se osuu aika hyvin. Jos kääntyisin kadulla katsomaan perään, olisi mies roteva, itsestään huolehtivan näköinen ja itsevarma, Inkku summaa.

Kuva: Nelonen

Milma, 20, Luumäki

Milmalla on usein monta rautaa tulessa ja hänen arkensa täyttyy neljästä eri työstä.
Muun muassa parturi-kampaajana ja baarimikkona työskentelevä Milma on avoin, rohkea ja tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa.

Viettelysten saarelle Milma lupaa tuoda paljon naurua ja houkutuksia. Myöskin “tekevälle sattuu” lausahduksen Milma allekirjoittaa täysin. Koko elämänsä sinkkuna ollut Milma ei ole kokematon eikä arka miesten suhteen ja hän tietää tarkalleen mitä kumppaniltaan haluaa.

– Minun huomioni saa isot miehet, jotka ovat aitoja eivätkä esitä mitään. Arvostan kumppanissa rehellisyyttä, lojaalisuutta ja luottamusta. Saa olla myös hieman rämäpää, jotta selviää paremmin kanssani, Milma nauraa.

– Mies isketään flirtillä, onneksi minulla on aina pilke silmäkulmassa. Olen hullu ja näkyvä persoona kaveriporukoissa. Pakko noiden on vakuuttaa miehet, meinaan ikinä tarvittaessa en ole jäänyt ilmankaan.

Kuva: Nelonen

Sanna, 21, Vantaa

Sanna on naisellinen nainen, joka on sinut itsensä kanssa. Sanat rakastava, rehellinen, määrätietoinen ja herkkä kuvaavat Sannaa täydellisesti. Vapaa-aikaansa Sanna viettää kuntosalilla sekä kirjojen parissa ja arkeen mahtuu myös opiskelua.

Sanna on elänyt sinkkuna noin vuoden verran ja kuvailee elämäänsä rauhalliseksi. Hänen tulee kyllä käytyä baareissa, mutta harvoin hän sieltä ketään mukaansa ottaa. Enemmänkin hän on sinkkuna keskittynyt nauttimaan omista hetkistä.

Sannan haaveissa on rakastava parisuhde, mutta hän on mieluummin sinkkuna ystävien ympäröimänä kuin, että säätäisi jonkun kanssa ilman mitään määränpäätä.
Yli 180 cm pitkät ja itsevarmat sekä luotettavat miehet saavat Sannan sukat pyörimään jaloissa ja tarpeen tullessa Sanna iskee miehen itsevarmuudellaan ja huumorintajullaan.

Jenna, 21, Oulainen

Tarjoilijana työskentelevä Jenna on rauhallinen, positiivinen ja henkisesti vahva persoona.Vapaa-aikanaan hän rakastaa matkustella, käydä salilla ja laittaa ruokaa.
Myös luonto on Jennalle monella tapaa tärkeä voimavara. Oman hengellisen puolen kehitys on hänellä lähellä sydäntä ja onkin tuonut helpotusta omaan elämään vaikeiden asioiden käsittelyssä. Aidosti iloisen ja hyvän kuuntelijan taidoista onkin varmasti apua varatuille miehille tunteiden vuoristoradassa.

Pian vuoden sinkkuelämää viettänyt Jenna haluaa löytää seuraavaksi loppuelämänsä kumppanin. Hakusessa on mies, joka tietää mitä elämältään haluaa.

– Tykkään miehistä jotka ovat itsevarmoja ja uskaltavat sanoa ajatuksensa ääneen. Myös hyvät keskustelutaidot ovat iso plussa, kun itse pidän analysoivista keskusteluista, Jenna kuvailee unelmamiestään.

Kuva: Nelonen

Sonja, 18, Järvenpää

Viinejä ja hyvää ruokaa rakastava Sonja kuvailee itseään spontaaniksi ja huolehtivaksi skorpioniksi. Vuoden sinkkuelämää viettänyt Sonja on ehtinyt opiskelujen ohella viettämään jo railakkaitakin aikoja. Tämän hetkistä elämäntapaansa Sonja kuvailee kuitenkin rauhalliseksi.

Nuoresta iästään huolimatta Sonja tietää jo tarkalleen, mitä elämältään ja elämänsä mieheltä haluaa.

Lyhyemmät jutut ei enää kiinnosta vaan hakusessa on pidempiaikainen suhde tumman, tatuoidun ja vanhemman miehen kanssa.

Kuva: Nelonen

Anniina, 27, Tampere

Valmentajana ja fysioterapauttina työskentelevä Anniina harrastaa kuntosalia ja luonnossa liikkumista. Heittäytyvä Anniina tykkää myös kokeilla uusia lajeja. Anniina on helposti lähestyttävä, positiivinen persoona, joka tuo aurinkoa mukanaan mihin ikinä meneekin. Kymmenen vuoden seurustelun jälkeen Anniinalle tuli vahva tunne, että hän haluaa kokea sinkkuelämän, ennen kuin on valmis sitoutumaan loppuelämäkseen.

Sinkkuelämä onkin lähtenyt rauhallisesti käyntiin ja rima miesten suhteen on korkealla, eikä hänellä ole tarvetta yhden illan jutuille.

Kuva: Nelonen

Viola, 25, Jyväskylä

Musiikin parissa työskentelevä Viola harrastaa cheerleadingia, telinevoimistelua ja kuorolaulua. Viola on hassutteleva, empaattinen ja kaikkien kanssa toimeentuleva ilopilleri, jolla harvoin hymy hyytyy.

Temppareihinkin Viola lupaa tuoda iloisuutta ja energiaa. Hän on porukan viihdyttäjä, joka myös tarvittaessa tulee ja analysoi muiden suhdekoukeroita.

Puoli vuotta sinkkuna ollut Viola viettää paljon aikaa urheilun ja kavereiden parissa. Hän haaveilee “sen oikean ja viimeisen” löytymisestä, eikä lyhyet jutut kiinnosta häntä. Viola tykkää urheilullisista, rohkeista ja huumorintajuisista miehistä. Tärkeimmäksi Viola kuitenkin nostaa sen, että yhdessä on hauskaa ja pieni silmäpelikin luonnistuu.

Omaksi bravuurikseen Viola nimeää korttitemput, juustokakut ja erilaiset akrobatiatemput. Kiinnostavan henkilön tullessa kohdalle Viola viettelee hänet rohkealla, avoimella ja iloisessa persoonallaan ja heittää miehille usein haasteita, sillä hän tykkää kilpailla kaikesta.

Kuva: Nelonen

Sanni, 22, Rovaniemi

Ratsastusta ja koiran kanssa lenkkeilyä harrastavan Sannin arkeen mahtuu myös opiskelua. Sanni on ulospäinsuuntautunut, iloinen ja itsenäinen piristysruiske, jonka seurassa ei tule tylsää.

 

Jos upotus ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täällä.

Lue myös nämä:
Miljoonavelka ja avioero! Sedu Koskinen avautuu Iltalehdelle: ”Ei ole mikään big deal”

Aki Manninen julkaisi tunteikkaan kuvapäivityksen Selviytyjät Pohjola -kuvausten päättymisen jälkeen!

Sofia Belórf odottaa arkeenpaluuta: ”En pystynyt motivoitumaan, kun on noita negatiivisia menneen elämän asioita käynnissä”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.