Big Brother- ja Temptation Island Suomi -tosi-tv-sarjoista tuttu baarimikko Jenna Mäkikyrö avautuu Instagramissa saamistaan vihaviesteistä.

Hän on julkaissut yksityisviestin, jossa tuntematon nainen haukkuu hänet julkisuuden kipeäksi pikkujulkkikseksi, joka muistuttaa ulkoisesti kapakkapimuijaa.

– Miksi kukaan uskoo, että voi puhua toiselle näin? Jenna on kirjoittanut Instagramin Stories-osiossa julkaiseman kuvan yhteyteen.

Metropoli tavoitti Nikotellen-podcastia yhdessä Niko Saarisen kanssa juontavan Jennan, joka kertoi vihaviestien olevan arkipäivää.

– Vastaavanlaisia viestejä tulee harmillisen paljon. Pitkälti se on tuollaista kasvottomana kommentointia. Mielestäni palautetta saa antaa, mutta mikäli täytyy purkaa omaa pahaa oloa haukkumalla toista ja pahoittaa toisen mieli tarkoituksella, niin se ei ole ok.

– Kaikkihan me ollaan vaan ihmisiä ja rumat sanat tuntuu pahalta. Yleensä en edes vastaa haukkumisviesteihin, vaan jätän ne omaan arvoonsa, mutta mikäli vastaan niin vastaan kohteliaasti. En lähde haukkumaan tai sanomaan rumasti takasin, Jenna kertoo.