TIS-Vilma kertoi Metropolille synnytyksen jälkeisistä tunteistaan: ”Odotan kotiin pääsyä sekavin tuntein”

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutut Vilma ja Juuso ovat nyt terveen pienen tyttövauvan onnellisia vanhempia.

Vilma sai vauvansa syliin muutaman dramaattisen käänteen jälkeen, nimittäin lapsivedet menivät kesken ripsihuollon ja kaiken lisäksi hän joutui lähtemään synnyttämään ilman Juuso-rakastaan poikkeustilan vuoksi.

— Täällä yksin ollaan ja aletaan käynnistelee synnytystä, kertoi Vilma Metropolille sairaalaan päästyään.

— Jännittää tietenki ja harmittaa etten saa Juusoa tänne, mutta koitan silti asennoitua oikein.

Olimme Metropolista yhteydessä onnelliseen äitiin synnytyksen jälkeen.

— Vauva syntyi 20. toukokuuta kello 23:31. Vauvan syntymäpäivä on sama kuin minun mummin! Kaiken kaikkiaan synnytys kesti 36h lapsivesien menosta.

— Synnytys käynnistettiin kun lapsivesien menosta huolimatta supistukset eivät voimistuneet 24h sisällä. Käynnistämiseen käytettiin ensin lääkettä, jonka jälkeen sain oksitosiini-tipan, joka laittoi synnytyksen todella käyntiin, kertaa Vilma synnytyssairaalan tapahtumia Metropolille.

Kotiin pääsystä Vilmalla ei ole vielä tarkkaa tietoa.

— Odotan kotiin pääsyä sekavin tuntein, kun Juusolla vielä korona oireilee, muttemme oikein voi viikkoja missään muuallakaan olla. Uskon kuitenkin lääkäreitä jotka kertovat ettei mahdollinen koronatartunta vauvalla ole vakava. Lisäksi mulla tulee onneksi maitoa, mikä antaa suojaa vauvalle muitakin tauteja vastaan.

— Koitan mennä vähän sen tyyppisesti että toivotaan parasta pelätään pahinta. Ei tässä tilanteessa muutakaan oikein voi, vauvan kanssa on kotiin kuitenkin päästävä. Ja stressaaminen ei auta asiaa, uskon vauvan selättävän koronan vielä helpommin kuin minä.

— Fiilikset on ihanat ja vauvaan olen hyvin rakastunut, kertoo Vilma hellästi.

View this post on Instagram

Annoit mun elämälle uuden merkityksen🙏🏼❤️ Vauvamme syntyi eilen 20.05 klo 23:31, voi hyvin ja on todella ihana tuhisija. 3984g tytteli👶🏼🌺 Juuso osallistui synnytykseen videopuhelun merkeissä, ja näki vauvan syntymän yhdessä mun kanssa, koettiin syntymä siis yhdessä. Kiitos Espoon sairaalan henkilökunnan, musta pidettiin tosi hyvä huoli, vaikka synnytys itsessään oli todella raskas ja epänormaali (kätilön sanoja lainaten) 😂🙏🏼 kerron tämän myöhemmin, miten kaikki meni. Ollaan vauvan kanssa synnyttäneiden osastolla, missä on kyl tosi vaikeeta ilman Juusoa, en oo missään parhaassa kunnossa synnytyksen jäljiltä, oon todella väsynyt eikä apuja kauheesti oo saatavilla. Ruokakin tuodaan oven taakse, ja hirveä vaiva nousta sängystä kipujen ja katetrin kanssa. Mun on todella vaikeeta liikkua 😔 Toivottavasti kotiudumme pian. Kaikkein tärkein että Vauvamme voi hyvin ja ai että toinen on ihana. Rakastun häneen kokoaika lisää ja lisää 😭👶🏼

A post shared by Vilma Josefiina (@vilmajosefiinakoo) on

Julkaisu näkyy myös täällä.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!
Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!