Laulajana ja tubettajana tunnettu Tuure Boelius paljasti hiljattain Instagramissa palanneensa takaisin sinkkumarkkinoille. Hänen suhde päättyi kesän alussa.

– Ei ole enää kumppania. Mulla oli yhdessä kohtaan, alkuvuodesta kesän alkuun kiva tyyppi, Tuure kertoi taannoin Instagram-seuraajilleen.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaankin osallistunut Tuure ei ole aiemmin puhunut julkisuudessa suhde-elämästään. Hän esitti tänä kesänä kesäkumikappaleen, jonka musiikkivideo jouduttiin rikossyytteiden takia vetämään Yle Areenasta. Videon tuotannossa oli ollut mukana henkilö, joka on tuomittu pakottamisrikoksesta seksuaaliseen tekoon. Tuurella ei ollut kuitenkaan mitään tekemistä asian kanssa.

Tuure avautui asiasta Instagramissa.

– Olen syvästi pahoillani siitä, että musiikkivideon teossa on ollut mukana henkilö, joka on minun tai tiimini tietämättä, loukannut toisen ihmisen seksuaalista koskemattomuutta.

– Kyseinen henkilö on kertonut minulle yli vuosi sitten saaneensa vapauttavan tuomion asiassa. Sitä, että hänet on tuomittu rikoksesta tekijä ei kertonut kenellekään tiimistäni. Heti asiasta kuultuani annoin tekijälle potkut työryhmästäni. Minulle kesäkumikampanja on äärimmäisen tärkeä nimenomaan sen viestin takia: Seksin ja seksuaalisuuden pitää olla kaikille turvallista, toista kunnioittavaa ja tasa-arvoista.

TEKSTI PETRI VOUTILAINEN