Tällä miehellä on kaksi siitintä – K18-kuvat!

Huom: Linkkien kuvat ovat K18!

Difallia on erittäin harvinainen epämuodostuma, jolloin vauvalla on syntyessään kaksi siitintä. Difalliasta kärsivät vauvat ovat kasvaneessa vaarassa menehtyä varhain. Poikkeuksia kuitenkin on.
Kahden siittimen kanssa voi pystyä elämään jopa melko normaalisti. Nimimerkillä Double Dick Dude (DDD) ja Diphallic Dude esiintyvä mies kertoo Twitterissä elämästään kahden peniksen kanssa K-18-kuvien kera. Hän on kirjoittanut elämästään myös kirjan, Double Header: My Life with Two Penises.
Miehen molemmat penikset ovat täysin toimintakykyisiä. Jo lapsena hänen vanhempansa kertoivat hänen olevan ”erityinen” ja pyysivät häntä olemaan kertomatta asiasta kenellekään. Vanhemmat sanoivat, että jos hän kertoisi toisille pojille, että hänellä on kaksi penistä, muille tulisi paha olo koska heillä oli vain yksi, joten oli parempi olla kertomatta.
Kun teini-iässä DDD:n penikset alkoivat kasvaa, niitä oli vaikeampi piilotella, joten hän piti boksereiden alla pienempiä alushousuja eikä koskaan riisunut kaikkia vaatteita pukukopissa.
Tässä miehen julkaisema piirustus, miltä hänen difalliansa näyttää anatomisesti.

Kahden 25-senttisen peniksen omistajan seksielämä on vaihdellut aikuisena vilkkaasta aktiivisuudesta selibaattiin. Kun mies astui julkisuuteen vuonna 2014, hän eli suhteessa pariskunnan kanssa. Suhdetta kesti 2 vuotta, jonka jälkeen hän on nauttinut sinkkuna olosta.
Miehen mukaan naisista on vaikea arvella etukäteen, miten he suhtautuvat asiaan. Kun hän kertoo asiasta miehille, he kaikki suhtautuvat asiaan samalla tavalla. Ensin he ovat shokissa, sitten erittäin kiinnostuneita. DDD kertoo saaneensa naisiin verrattuna miehiltä enemmän positiivisia reaktioita ja jopa seksiä heteromiesten kanssa.
Mies kertoo, että hänen eturauhasensa tulehtuu, jos hän ei saa riittävän usein siemensyöksyä.
– Olen varmaan ainoa mies, jolla on virallinen oikeutus saada orgasmi joka päivä.
Miehen eturauhanen stimuloituu molemmista peniksistä ja erittää paljon siemennestettä, joten hänen täytyy ”lypsää” ylimääräisiä pois muutaman päivän välein välttyäkseen kivuilta.
Miten tapahtuu virtsaaminen kahden peniksen kanssa?
– Minulla on yksi lihas, joka kontrolloi virtsan virtausta molemmista peniksistä, joten ellen purista toista kiinni, virtsa virtaa molemmista, mikä ei tunnu hyvältä.
Entä seksi?
– Kun harrastan seksiä, voin saada siemensyksyn molemmista samaan aikaan –  masturboidessa käytän yleensä oikeanpuolimmaista.
– Molempien stimuloiminen samaan aikaan tuntuu hienolta, mutta paljon paremmalta, kun harrastan seksiä.
DDD on saanut paljon tarjouksia esiintyä pornofilmeissä, mutta hän on kieltäytynyt niistä, koska on mieluummin ainutlaatuinen kuin kuriositeetti.
Mies ei halua kasvojaan julkisuuteen lukuisista rahakkaista televisiotarjouksista huolimatta. Kirjansakin tulot hän lahjoitti hyväntekeväisyyteen. Hän sanoo julkaisevansa kuvia peniksistään vain sen vuoksi, jotta ihmiset tietävät, että on olemassa ainakin yksi mies, jolla on kaksi normaalia penistä.
LINKKIEN KUVAT OVAT K18!
Kuva 1
Kuva 2
Kuva 3
Kuva 4
Jos kuva ei näy, päivitystekstin alla lukee seuraava ilmoitus: ”Tämä media saattaa sisältää arkaluonteista aineistoa. Lue lisää
Klikkaa ”Näytä”, niin näet kuvan.
Oliko tämä kiinnostava uutinen? Jaa Facebookissa!
Lähde: Unilad