Tänään ei ole pelkästään heinäkuun ensimmäinen päivä, vaan myös Perusämmän syntymäpäivä!

Perusämmä täyttää 23, mikä tarkoittaakin sitä, että tyllerön tämän illan Twitch-live streamissa on luvassa yllätyksiä. Streamiin Perusämmän seuraksi liittyy tällä kertaa ennustaja, joka ennustaa miten Janinan 23:s vuosi tulee sujumaan.

Käykää onnittelemassa live streaming chatissa illalla kello kymmenestä eteenpäin!

Jos Perusämmän live-streamit eivät vielä ole sinulle tuttuja, niin kyse on siis nettikasino-live streamista, jossa läppä lentää ja tilanteet liikkuu. Keskustelu streamin chatissa streamia seuraavien kanssa käy kuumana ja joskus keskustellaan vakavistakin aiheista.

Viime viikon streameissa Perusämmä keskusteli seuraajien kanssa muun muassa parisuhteiden voimasuhteista, sekä paljasti erään epämiellyttävämmän julkisuuden sivutuotteen:

Ahdistava setämies ei suostunut ymmärtämään, että ”’Ei’ tarkoittaa ’Ei'”. Parisuhderintamalla taas puhuttiin muuttokompromisseista sekä puolisolle lahjan ostamisen vaikeudesta, johon Janina kommentoi tiukasti:

”Kyllä mä sanon, että jos ei tunne sitä omaa muijaa, niin kyllä se on sitten vähän huononpi keissi. Kyllä se pitäis tietää!”

Live streamien keskustelut vaihtelevat siis laidasta laitaan ja neuvojakin saa kysellä.

Onnitteluja voi lähettää Janinalle myös somen värikkäässä maailmassa; löydät Perusämmän Twitch-livestriimin lisäksi Instagramista ja Snapchatista, minkä lisäksi Perusämmän Youtube-kanavalta löydät striimien parhaat palat koosteina.