Perusämmä joi synttäreillään ennustajan pöydän alle – Katso video

Normaalistikin vauhdikkaat Perusämmän Twitch-livestriimit saivat vähän lisävauhtia maanantaina, kun juhlittiin Perusämmän 23-vuotissyntymäpäiviä. Hän oli kutsunut striimiin kaveriksi Tarot-ennustajan.

Striimin kuluessa chatissa lähetystä seuraavilla oli mahdollisuus kertoa omista unistaan, jotka ennustaja sitten tulkitsi heille. Lisäksi tarkoituksena oli ennustaa, miten Perusämmän 23:s vuosi tulee sujumaan.

Loppujen lopuksi Janinalle onnistuttiin ennustamaan striimin aikana vain kerran. Perusämmä valitsi pakasta 3 Tarot-korttia, jotka olivat Aurinko, Erakko ja Oikeus. Aurinko-kortti lupailee onnea, Erakko-kortti taas tarkoittaa omaa aikaa ja Oikeus viittaa siihen, että Perusämmän täytyy tänä vuonna ottaa vastuuta teoistaan ja sanoistaan.

”Positiivinen yksinäinen vuosi!” Janina kommentoi.

Jokaisesta subscriberista sekä lahjoituksesta otettiin striimin aikana shotti. Nesteytystä harrastettiinkin niin vauhdikkaasti, että striimin loppupäässä ei enää ennustajaa nähty.

Striimit jatkuvat nyt normaaliin tapaan, eli eilen torstaina ja seuraavan kerran sunnuntaina.

Seuraavista striimeistä, tarjouksista ja mahdollisista yllätysmomenteista saat etukäteen infoa Janinan Instagramista ja Snapchatista, joten kannattaa laittaa ne heti seurantaan, jottei mene seuraava vauhdikas livestriimi ohi. Lisäksi livestriimien koosteet löytyvät tyllerön Youtube-kanavalta.

Tästä näet koosteen Perusämmän synttäristriimistä ja koko striimi on katsottavissa tyllerön Twitch-kanavalla vielä viikon ajan:

Kuva: Instagram // Janina Lohilahti


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.