Edellisen viikon jaksossa ”Alanko mä koskaan seurustelemaan?”, Selviytyjät-sarjan kuvauksissa parhaillaan oleva Niko Saarinen myi sielunsa henkiselle vaikuttajalle ja ohjaajalle Kupariketulle. Vastaavasti tällä kertaa vuorossa Jenna Mäkikyrö, toinen Metropolin Nikotellen-podcastin juontajista.

Jännityksestä jäykkänä Jenna ottaa ensimmäisen Tarot-kortin pakasta.

– Hei apua, mua jännittää!

Ensimmäinen kortti paljastuu sauvojen prinssiksi, valkeaksi ritariksi. Kortti on tulen elementti, joka viittaa mielen tasoon. Kyseisessä kortissa on oikein komea ja charmantti mies – ajatuksen tasolla, mutta missä tämä mies on?

– Mä olen vähän nyt kateellinen, ku sä sait mieskortin! Niko surkuttelee.

– Ja niinku meidän kuuntelijatkin tietää, mikään muuhan tässä ei mielessä olekaan, Jenna lisää.

Seuraava kortti paljastuu ”maljojen seitsemän” -kortiksi. Tämä kertoo Jennasta ihmisenä. Jenna on rohkea individualisti, rohkeasti erilainen, omaa omat mielipiteet ja ehkä hieman vastavirtaan menijä.

– Oon kyllä sellanen, että jos oon jostain jotain mieltä, niin oon sitä mieltä. Pitää täysin paikkansa, Jenna tunnustaa.

Niko ja Jenna ovatkin aikaisemmin muutamaa viikkoa aikaisemmin pohtineet, voiko tämä mahdollisesti olla ongelma Jennan parisuhde-elämän kannalta.

Viimeinen kortti järkyttää kaksikon, joka huudahtaa yhteen ääneen. Pakasta paljastui kortti, jota Jenna osasi pelätä ja manasi jo heti alkuunsa.

– Hei apua! Tää on just se mistä me ollaan puhuttu! Niko vahvistaa.

Kun järkytyksestä on toivuttu, Kuparikettu lohduttaa, että kyseessä on kuitenkin hyvä ja toiveikas tilanne. On vain ajan kysymys, milloin Jenna löytää valkoisen prinssinsä. Seuraavaksi podcastissa selvitetään, mikä olisi ratkaisu tähän tilanteeseen, eli avuksi otetaan oraakkeli-kortit.

On aika esittää kysymys.

– Olenko minä ollut koko ajan väärässä sen suhteen, että minkälaisen ihmisen minä kuvittelen itselleni sopivan? Jenna pohtii.

Kortista paljastuu kissaeläin. Aivan kuten Niko käänsi itselleen leijona-kortin, myös Jennan kortista paljastuu kissaeläin.

– Mä oon aivan pöyristynyt, siis aivan pöyristynyt, Jenna järkyttyy.

Eivätkä juonenkäänteet lopu tähän, pakkaa sekoitetaan entisestään ja näyttää siltä, että Jennalla ovat edessään jännittävät ajat.

Kuuntele jakso alta tai tästä.

Jakso on kuunneltavissa myös Soundcloudissa tai Apple Podcastissa.
Kaikki Nikotellen-podcastin jaksot löydät täältä.

Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net & @nikotellen