Entinen Scandinavian Hunks -tanssija ja vuoden 2010 Miss Helsingin Sofia Belórfin ex-aviomies Niko Nousianen on tullut tutuksi monista tosi-tv-ohjelmista.

Miehen mukana pitkään kulkenut BB-Niko-nimitys tuli hyvästä syystä. Hän nimittäin sijoittui Big Brotherissa kolmanneksi vuonna 2007 ja voitti kilpailun vuonna 2010. Hän on viettänyt suljetussa Big Brother -talossa ennätykselliset 160 päivää.

Nousiainen on vieraana Niko Saarisen Nikotellen-podcastin 7. jaksossa, jossa käydään avoimesti läpi Nousiaisen suhdetta Sofiaan sekä julkisuuteen. Niko kertoo avoimesti myös ulosottoveloistaan, rakkaan lemmikin kuolemasta sekä kolunkäynnistään, joka ei hänen mukaansa kiinnosta mediaa pätkääkään.

Sinkkuelämään jo tottunut Niko valittaa, että monet naiset eivät uskalla edes lähestyä häntä, koska hän on ollut naimisissa niin kauniin naisen kanssa, ja he vertailevat Sofiaa itseensä, kuvitellen etteivät itse ole tarpeeksi kauniita. Kuuntele podcastista, mitä mieltä Niko on kauneudesta. Podcastissa selviää myös muun muassa, mitä mieltä Niko on suhteesta, jossa ihan kaikki jaetaan julkisuuteen.

Kuuntele alta Nikotellen-podcastin jakso 7.

Voit kuunnella podcastin myös täällä.

Podcast on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Tsekkaa Nikotellen-sarjan muutkin jaksot!

Osa 1, julkkisten sinkkuus – vieraana BB-Jonna

Osa 2, täyslaidallinen eduskuntavaalien julkkisehdokkaista

Osa 3, vieraana TIS-Jenna – miten sun kroppa kesti?

Osa 4, Amanda Harkimolle tarjottiin huikeaa summaa esiintymisestä alasti tv-sarjassa

Osa 5, vieraana uuden viihdeohjelman juontajat Senja ja Henryk

Osa 6, Henna Kalinainen varoittaa ulkonäköpaineista

Kuva: Instagram / Niko Nousiainen