Perjantain kunniaksi pullo skumppaa, Metropolin Nikotellen -podcast juontajan Niko Saarisen syntymäpäivä -viikonloppu, uusi studio ja mitä vielä!

On selvää, että Saarinen on yllätys-yllätys ehtinyt viikon aikana käydä jälleen jatkoilla, vaan eipä tälläkään kertaa herunut suunnasta eikä toisesta. Vaan kuinka kävi Jennan, jonka piti mennä elämänsä deiteille?

– Ajattelin viime viikolla, että asia on nyt näin, että mikäli tää kundi feidaa, niin se oli sit siinä. Arvaa miten kävi? Jenna kommentoi määrätietoisena.

Ja kuinka moni teistä muistaa vielä Nikon ja Jennan Tinder -haasteen: ”Etsitkö kirjekavereita vai mennäänkö joskus viinille?”.

– Ei vastaa vieläkään Tinderissä! Jäikö postimerkki laittamatta vai miksi ei tuu perille? Niko lietsoo itseään ja päätyy kirjoittamaan toistamiseen Tinder -matchilleen.

Kenties Saarisen syntymäpäiväjuhlissa syntyy vipinää ja vilskettä, kun kämppikset Jenna ja Niko suuntaavat Porvooseen viikonlopuksi mökille.

– Liekkö joku meistä rakastuu keskenään? Jenna pohtii toiveikkaana.

– Siellähän on kutsuttujen joukossa neljä homomiestä ja loput on naisia, Niko toteaa.

– Niin, että se siitä sitten! Jenna kommentoi lannistuneena.

Saarisen syntymäpäivästä puhutaan vielä, mutta ennen sitä – mistä vielä, seksistä tietenkin.

Puhutaan niin itsetyydytyksestä kuin myös panoista. Vaan minkä pommin pudottaa Jenna? Ja mistä ”listasta” juontajakaksikko keskustelee?

Podcastin lopuksi tuttuun tapaan studiolla lähtee laukalle ja Niko sekä Jenna ihmettelevät miten jaksot päättyvät aina niin sairaalla tavalla.

– Katsotaan kaadetaanko jotain meidän kavereita sänkyyn, Saarinen viittaa tulevaan viikonloppuun Porvoossa.

– Toivottavasti ei toisiamme, Jenna lisää.

– Jos kuulette äänimerkin, niin te tiedätte, että se on tapahtunut! Siitä ei puhuta, tai hän halusi puhua siitä ja mä en halunnut, mutta te kuulette sen, Saarinen viittaa studion äänitehosteisiin ja Jennan likaiseen kommenttiin.

– Viime viikolla suunniteltiin mun hautajaisia, että siihen nähden tämä oli nyt ihan, tässä oli nyt mahdollisesti uuden syntymä, Niko jatkaa vielä pahimmasta järkytyksestä päästyään.

Entä mitä muuta tuli möläytettyä? Kuuntele Suomen kuumimman podcastin tuore jakso tästä tai alta.

Jakso kuunneltavissa myös Soundcloudissa tai Apple Podcasteissa.

Kaikki Nikotellen -podcastin jaksot pääset kuuntelemaan tästä.

Podcastin tarjoaa www.metropoli.net ja www.tinderinparhaat.com.

Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net & @nikotellen.