Suositun Nikotellen-podcast-sarjan 10. juhlajaksossa Niko Saarisen vieraana on Temptation Island Suomi -sarjassa kahteen kertaan mukana ollut 25-vuotias Vilma Josefiina Karjalainen.

Vilma on totuttu näkemään tv-sarjan lisäksi myös muissa julkisissa esiintymisissä aina kihlattunsa Juuso Lehmusvyöryn, 30, kanssa, mutta tällä kertaa hän juttelee kahdestaan Nikon kanssa.

Nikolla on Vilmalle heti alkuun kiperä kysymys, haluaako hän eroon TIS-Vilma-nimestä? Kuuntele vastaus podcastista!

Vilma kertoo Nikolle tekevänsä yötöitä lähihoitajana 7 yötä putkeen joka toinen viikko. Ahkera nainen myöntää työtahtinsa olevan haastava, varsinkin kun vapaaviikkoina lepäämisen sijaan hän tekee paljon sometöitä.

Vilma on huomannut, että ihmiset pitävät eniten siitä, kun somessa ollaan vain omana itsenään, ympärikännissä tai ei. Hän haluaakin näyttää somessa muun ohessa myös huonot ja ahdistavatkin hetkensä.

Vilman suhde Juuson kanssa voi hyvin ja hän kertoo Temptation Island Suomi -sarjan toisen kauden syventäneen heidän liittoaan sekä poistaneen lopultakin luottamuspulan heidän väliltään.

Vilma kuitenkiin paljastaa, että häntä manipuloitiin sarjan aikana. Hän kertoo, että hänelle näytettiin Juusosta sarjan puoleen väliin saakka pelkästään Juuson biletystä, eikä toista puolta lainkaan. Tämän vuoksi hän sai paljon palautetta katsojilta, että miksei hän reagoinut Juuson surullisempiin hetkiin. Vilma sanoo ettei voinut, koska hänelle ei näytetty niitä ennen sarjan puoliväliä. Hän kertoo Juuson pahoittaneen mielensä sarjan leikkaustyylistä, jolla jotkut asiat saatiin näyttämään aivan toisenlaisilta, kuin mitä ne todellisuudessa olivat. Vilma sanoo itse ottaneensa kaiken enemmänkin viihdeohjelmaan kuuluvina asioina.

Kuuntele alta Vilman kattava haastattelu Nikotellen-podcastin osassa 10!

Voit kuunnella podcastin myös täällä.

Podcast on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Tsekkaa Nikotellen-sarjan muutkin jaksot!

Osa 1, julkkisten sinkkuus – vieraana BB-Jonna

Osa 2, täyslaidallinen eduskuntavaalien julkkisehdokkaista

Osa 3, vieraana TIS-Jenna – miten sun kroppa kesti?

Osa 4, Amanda Harkimolle tarjottiin huikeaa summaa esiintymisestä alasti tv-sarjassa

Osa 5, vieraana uuden viihdeohjelman juontajat Senja ja Henryk

Osa 6, Henna Kalinainen varoittaa ulkonäköpaineista

Osa 7, Niko Nousiainen – kuinka ihminen selviää, kun elämä koettelee?

Osa 8, millainen on kohujen sävyttämä Marianne Kallio oikeasti?

Osa 9, Miss Suomi -kilpailun ennakkosuosikki Riikka Uusitalo: ”Promokeikka muuttuikin missikisaksi”

Alla upeita kuvia Vilma Josefiina Karjalaisesta.

Kuvat: Instagram / Vilma Josefiina Karjalainen