Blogi - Sofia Belórf

Huipputulojen saavuttaminen ei vaadi niska limassa rehkimistä

Viime viikolla julkistettiin suomalaisten verotiedot, joten ajattelin tarttua ajankohtaiseen aiheeseen. Minua ei kiinnosta muiden verotiedot. Ainoana hyvänä puolena näen sen, että muut ihmiset näkevät, että myös uusilla aloilla voin tienata hyvin. Tällä hetkellä sosiaalisen median kautta voi tienata.

Tienasin itse muutama vuosi sitten yli 100 000 euroa. Jos minun pitäisi kertoa resepeti huipputuloihin, niin sanoisin, että se vaatii intohimoa ja kovaa työtä. Työntunteja ei myöskään saa laskea. Koviin tuloihin pääseminen ei vaadi kuitenkaan pakosti niska limassa rehkimistä, omalla kohdalla pääsin tuloihin saavuttamalla maineen voittamalla fitness-kisat.

Viime vuonna tuloni oli huomattavasti pienemmät kuin vuonna 2017. Toimittajat tietävät hyvin, etten ole asunut moneen vuoteen Suomessa ja muutin tänne takaisin vasta viime kesänä. Toki olen tehnyt Suomeen fitness-valmennuksia, mutta en niitäkään enää pariin vuoteen. Katiska-vyyhdin seuraksena päätin, etten tee töitä hetkeen. Olin lähes vuoden tekemättä töitä. Tienasin tekemättä töitä saman verran kuin moni tienaa vuoden aikana.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.