TV5-kanavalla nähty Atlantin yli -realitysarja saa odotettua jatkoa uuden 3. kauden myötä. Ohjelmassa viisi julkisuudesta tuttua suomalaista ottaa vastaan elämänsä haasteen Atlantin valtameren tyrskyjen vietävänä.

Tällä kertaa purjehtijat haastetaan isommin kuin koskaan. Merimaileja kertyy enemmän kuin aiemmilla kausilla, kun matka aloitetaan mantereen puolelta. Lähtösatamasta, Portugalin kauniista Cascaista, on määrä purjehtia kolmessa viikossa Karibian Saint-Martinille.

Joel Harkimon luotsaamalle Atlantin ylitykselle lähtevät tubettaja ja laulaja-lauluntekijä Sara Forsberg, yrittäjä ja ex-malli Anne Kukkohovi, tv-viihteen moniottelija ja Duudsonien voimahahmo Jarno Laasala, valovoimainen poptähti Pete Parkkonen sekä useissa maissa palkittu huippukokki Michael Björklund.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Discovery+

Luottokapteenina toimii Kenneth ”Kentsu” Thelen ja kokeneina vahtipäälliköinä Atlantin tyrskyissä toimivat itseoikeutetusti veneen omistaja Jyrki Mäki sekä kokenut purjehtija ja pelastusvastaava Patrick Neuhaus.

Harkimo julkaisi Instagram-tilillään iloisen ryhmäkuvan Cascaisin satamasta, josta Atlantin ylitys alkaa huomenna 24. marraskuuta.

– Kelatkaa, että mä lähden kolmatta kertaa huomenna ylittämään Atlanttia. Aika hullua! Ja siis ihan mahtavan porukan kanssa. Oon ihan super innoissani! Harkimo hehkuttaa kuvatekstissä.

– Pakko kuitenki myöntää, että oli tosi vaikeata lähteä reissuun ja jättää Janni Hussi kotiin. Tuolta kun ei saa mitään yhteyttä maihin. Tulee ihan hullu ikävä! Mutta tämän porukan kanssa mä tiedän, että me selvitään mistä vaan!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Atlantin yli 3. kausi alkaa TV5:lla ja discovery+-palvelussa syksyllä 2022.

Lue myös:

Janni Hussi rehellisenä parisuhteestaan Joel Harkimon kanssa – ”Jokainen meistä muuttuu”

Joel Harkimon ja Janni Hussin lemmenpesän rakennusprojekti etenee – Jollelta rehellinen kuvapäivitys!