Big Brother Suomi -ohjelmassa eletään jatkuvaa tunteiden vuoristorataa.

Viimeisin dramaattinen käänne tapahtui, kun Big Brother ilmoitti eilen asukkaille, että kaikkien tulee nukkua samassa huoneessa, eli aiemmin olohuoneessa nukkuneet ja seksiä harrastaneet Eeva-Leena ja Jukka joutuvat siirtymään muiden luokse makuuhuoneeseen.

Eeva-Leena ahdistui nukkumisjärjestelyiden muutoksesta valtavasti – jopa siihen pisteeseen asti, että hän harkitsee nyt Big Brother -talosta poistumista. Hän ehdotti sänkyjen vaihtamista Tarinalle, jonka sänky on hänen ja Jukan välissä.

– Pystytteks te oleen sillee, ettei se ajaudu vahingossa seksiin? Tarina epäröi.

Eevis vakuutti, ettei seksi muiden edessä ole hänelle millään tavalla houkutteleva ajatus.

– En haluu ruveta jyystään, kun kaikki on siinä vieressä, Eevis valitti.

– Mä vaan yksinkertaisesti saan paremmin nukuttua Jukan vieressä, tai nukahdan nopeammin, Eevis selitti.

Nukkumisjärjestely ei kuitenkaan ollut Eeviksen mielestä pahinta, vaan se, että pitää mennä hänen mielestään liian aikaisin nukkumaan.

– Pahinta tässä on just se, että mut pakotetaan nukkumaan sillon, kun mä en haluis nukkua. Se mua tässä eniten häiritsee, hän avautui.

– Jos se oikeesti on pysyvä ratkaisu, niin mä oon oikeesti valmis heti lähtemään täältä.

Eevistä harmitti, ettei hän päässyt yöllä puhumaan Big Brotherin kanssa siitä, kuinka kauan nukkumisjärjestely kestää. Hän olisi halunnut puhua mahdollisesta lähdöstään jo yöllä.

– Se on mulle sietämätön riski, et jos mä en tiedä, koska se loppuu, Eevis pähkäili.

Peitto heilui jälleen heti aamusta

Jukan ja Eeviksen halut näyttävät kuitenkin olevan kyltymättömät, sillä aamulla Jukka meni Eeva-Leenan viereen heti kun Tarina oli noussut sängystä ja peittto alkoi heilua pian sen jälkeen. Jukka teki samaa kuin ennenkin, eli suuteli Eevistä intiimisti ja hieroi hänen alapäätään peiton alla.

Alla video Eeva-Leenan ja Tarinan keskustelusta.