Big Brother Suomen voittajaksi valittiin sunnuntaina Kristian, joka päihitti finaalissa Kevinin.

Helsinkiläinen Kristian oli voittonsa jälkeen Niko Saarisen haastattelussa Seiskan BB-Valvomossa, jossa keskusteltiin miehen kokemuksista talossa ja sen ulkopuolella.

Kristian myönsi, että heti taloon saapuessaan hän ensin säikähti Villeä ja Keviniä, mutta oppi myöhemmin ymmärtämään molempia.

Villen kanssa Kristianilla oli talossa jonkin verran kärhämää, koska heidän arvonsa olivat hyvin erilaiset, mutta Kristian totesi nyt jälkikäteen, että Ville on ”kaikin puolin hyvä tyyppi”.

Haastattelussa puhuttiin myös kodittomuudesta.

– Olen käytännössä vapaaehtoisesti koditon. Se kuulostaa paljon pahemmalta kuin on. Olen ollut sitä paljon ennenkin elämässäni. Sellanen sohvahobo, joka pyörii tuolla menemään. Nyt jos pääsee reissuun talveksi, niin sitten koti kulkee matkassa tai repussa, Kristian kertoi.

– Minne sä menet tänään yöksi? Niko kysyi.

– Se on vielä vähän auki. Kyl tuossa kaverit toivotti jo tervetulleeksi, Kristian vastasi vailla huolen häivää.

Nikoa kiinnosti, miten Kristianin asumisjärjestelyt toimivat tyttöystävän kanssa, eli kulkeeko hän Kristianin mukana kämpästä toiseen.

– Hänellä on ollut nyt tos kämppä ja viime yönä oltiin hotellissa. Nyt täytyy katsoa, miten tästä sitten eteenpäin. Jos en ihan väärin käsittänyt, niin hänellä on taas tän viikon jokin vuokrasysteemi, missä mahdollisesti itsekin voin budjata. Kyllähän me ollaan yhdessä asuttu keväällä, mutta sitten just säästösyistä, että päästäis reissuun, niin muutettiin pois. Tää on niin kuin yhteinen valinta ja päätös.

Niko naurahti vastaukselle häkeltyneenä.

– Hämmentävää, mutta jokainen tyylillään, Niko totesi.

Alla BB-voittaja Kristianin haastattelu kokonaisuudessaan.

Lähde: Seiska

Kuva: YouTube / Seiska