Hunks-tanssijanakin tunettu radiojuontaja Esko Eerikäinen nähdään tammikuussa MTV3-kanavalla alkavassa Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! -sarjassa. Häntä jännitti hiljattain Argentiinassa kuvattuun sarjaan lähteminen, koska pelkäsi ikävöivänsä kouluikäistä Victoria-tytärtä. Lisäksi hän myös mietti, kestääkö hänen päänsä viidakossa.

– Tässä iän varrella on tehty kaikenlaisia reissuja, niin vapaa-ajalla kuin työaikana. Tämä oli elämäni kauhein, hienoin, pelottavin ja rikkain kokemus, jonka olen koskaan tehnyt, Esko Eerikäinen kertoi sarjan tiedotustilaisuudessa.

– Kieltäydyin aluksi, kun minua kysyttiin ohjelmaan mukaan. Pelkäsin, että pystynkö olemaan erossa tyttärestäni. Olen maailman onnellisin, että lähdin mukaan. Löysin sieltä itseni uudelleen, enkä ikinä unohda tätä reissua.

Esko Eerikäisen lisäksi sarjassa nähdään Antonio Flores, Anna Hanski, Jeffrey Lawman, Sini Sabotage eli Sini-Maria Makkonen, Kyösti Mäkimattila, Nuppu Oinas, Jaakko Parkkali, Sakari ”Sakke” Pietilä, Jussu Pöyhönen, Kerttu Rissanen, Sara Sieppi, Satu Silvo, Perttu Sirviö ja Heidi Sohlberg.

Kuva: MTV3

Lue myös:

Esko Eerikäinen julkaisi koskettavan kuvan vuosien takaa: ”Aina ei tarvitse pärjätä”

MTV: Esko Eerikäinen ja juontajakaunotar vastaavat romanssihuhuihin: ”– Me tiesimme, että se tapahtuu”