Tosi-tv-kasvo Kristian Heiskari nousi hyvin lyhyessä ajassa kuuluisuuteen voitettuaan Big Brother Suomi -ohjelman vuonna 2019. Heti seuraavana vuonna Heiskari osallistui Selviytyjät Pohjola -kaudelle, jonka voiton hän myös vei.

Viime kesänä Heiskari lähti intoa puhkuen Farmi-ohjelman kuvauksiin haaveenaan suorittaa niin kutsuttu hattutemppu. Mies nousikin monen suomalaisen ennakkosuosikiksi, kun Farmi vuoden alussa pyörähti telkkareissa käyntiin.

Kunnianhimostaan ja suurista unelmistaan huolimatta Heiskari jäi tällä kertaa ilman palkintopystiä, sillä hänet on nyt tiputettu pois Farmista. Heiskari kommentoi asiaa omalla Instagram-tilillään.

– Tuosta läks meikäläinen kotiin Farmilta! Heiskari kirjoittaa.

Postauksensa oheen Heiskari on lisännyt liudan kuvia Farmin kuvauksista.

– Ensimmäinen fiilis oli valtava pettymys, siitä kuitenkin päästiin nopeasti yli ja elämä jatkuu. Välillä voitetaan ja välillä hävitään, nyt hävittiin, hän toteaa.

– Farmi oli kokemuksena verrattavissa pitkään mökkireissuun porukalla jota et voi itse valita. Tää värikäs porukka teki Farmin ja on ollut mahtavaa tutustua näihin ihmisiin.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Hienointa Farmi-ohjelmaan osallistumisessa oli Heiskarin mukaan se, että hän pääsi keskustelemaan syvällisistä asioista uusien ihmisten kanssa.

– Kuulin monia tarinoita elämän onnistumisista ja kompastuskivistä. Näistä tarinoista voin varmasti ammentaa oppeja omaan elämääni, Heiskari iloitsee.

Samassa yhteydessä Heiskari pudottaa seuraajilleen varsinaisen uutispommin, jota moni hänen faninsa ei varmasti ollut osannut odottaa.

– Mun aika tosi-tv-osallistujana alkaa olee taputeltu, Heiskari paljastaa.

– Pidän kuitenkin pienen varauksen tässä, nimittäin koskaan ei pidä sanoa ei koskaan. Jos tulee formaatti jossa pääsee heittämään itsensä fyysisen ja psyykkisen kestämisen kipurajoille niin kiinnostaa! Sopivalla korvauksella mut toki voidaan nähdä vielä vaikka Ruotsin parasiittihotellissa, hän lisää pilke silmäkulmassa.

Julkaisunsa lopuksi Heiskari kiittää Farmissa mukana olleita ihmisiä.

– Kiitos muille farmilaisille, tuotannolle, kanavalle ja kaikille jotka ovat olleet Farmin kolmatta tuotantokautta mahdollistamassa!

Lue myös:

Seiska: Kristian Heiskari kommentoi suhdettaan mysteeriblondiin: ”On tehty kärpäsestä härkänen”

Joalin Loukamaa, 20, otti selkäänsä jättikokoisen tatuoinnin – sai suoran mielipiteen Selviytyjät-voittaja Kristian Heiskarilta