MTV3-kanavan suositussa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa vieraillaan torstaina räppäri Gettomasan eli Aleksi Lehikoisen, 27, lapsuusmaisemissa Jyväskylässä.

Aleksi keskustelee Maria Veitolan kanssa lapsuudestaan ja mieskuvastaan. Hän myöntää, että lapsuuteen kuului myös väkivallan uhka.

– Se on mitä olen joutunut kokemaan skidinä. Isommat pojat kiusaa sua ja saa niitten tahtonsa läpi. Se on ihan oikea asia, Aleksi muistelee lapsuuttaan.

Hän sanoo kokeneensa myös perheessään tilanteita, joista tiesi, etteivät ne ole oikein. Lapsena hän kuitenkin ajatteli, ettei voinut puuttua tilanteisiin vain puhumalla.

– Ei sillä ole väliä mitä mä sanon jos mä häviän luonnossa tuolle tyypille, Aleksi muistelee.

– Tiedostin lapsena sen, että niin kauan mun iskä pystyy pompottamaan mua ympäriinsä kunnes on se tilanne, että olen sen kokoinen, että pistänkin sua turpaan jos sä alat mulle.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Aleksi kertoo, että kasvoi tapahtuneiden myötä tietynlaiseen identiteettiin.

– Ajattelin, että mun pitää jaksaa tehdä näitä punnerruksia ja lyödä nyrkkeilysäkkiä, koska en aio olla muitten nyrkkeilysäkkinä.

Hän kuvailee kasvaneensa kahden naisen ja yhden vahvan miehen alistettavana siihen todellisuuteen, että miehen pitää olla myös naisen suojelija.

– Se on se mihin olen kasvanut, minkä olen elänyt ja minkä olen oppinut.

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla torstaisin klo 21.

Lue myös:

Maria Veitolan näkemys Gettomasan naiskuvasta kuumentaa räppärin tunteet – ”Pystytkö perumaan sun puheet?”

Playboy-tähden kanssa seurustellut Gettomasa paljastaa taiteilijanimensä taustat: ”Kaveri sanoi sen olevan paska”