Haluatko miljönääriksi? -ohjelman uutta juontajaa on arvuuteltu koko syksyn, kun Jaajo Linnonmaa kertoi lopettavansa ohjelman juontajana. Nyt Linnonmaan saappaisiin astuu näyttelijä Antti Holma.

– Tein sellaisen päätöksen, että mä en tee enää mitään, ellei sähköpostin osoitekentässä kerrota paljon siitä maksetaan. Sitten kun siinä luki: Haluatko miljonääriksi?, niin mun oli pakko reagoida. Sitten kävi ilmi, että juontaja ei ainakaan toistaiseksi saa miljoonaa tästä, vaan se on varattu kilpailijoille. Kyllä mä sitten kiinnostuin sen verran, että mä napsautin sen sähköpostin auki ja tässä ollaan, Holma vitsailee.

Holma kertoo ihailevansa edeltäjänsä tapaa ja ammattitaitoa kohdata kilpailijat studiossa jännittävän tilanteen äärellä.

– Jaajo on tehnyt hirveän ison työn, miten läsnä ja lämmin ja hurmaava hän on ihmisten kanssa. Ne on isot saappaat, mihin täytyy nyt astua. Sitten kun tämä on tullut selväksi, niin pikkusen on hikikarpalot alkaneet tulla otsalle, Holma kertoo.

Näyttelijä on valmistautunut tulevaan pestiinsä harjoittelemalla muun muassa ilmeitään peilin edessä ja kertoo, että odottaa innolla studioon saapuvien miljönäärikokelaiden kohtaamista.

– Tämä tehtävä on sellainen, että tässä ollaan ihmisten kanssa. En voi kirjottaa porilaisen Leenan suuhun repliikkejä ja hauskoja vitsejä, kun en mä voi kirjottaa niitä omaankaan suuhun. Siinä täytyy olla vaan hetkessä. Se on se, mihin mä tässä tähtään.

– Olen käynyt myös läpi sitä, minkälaiset ilmeet on sallittuja, koska pelkään, että mun naama on sellainen, että jos mä tiedän vastauksen, niin se paljastuu. Sitä mä olen joutunut harjoittelemaan peilin edessä.

Haluatko Miljonääriksi? -ohjelman 6. tuotantokauden kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä.
Ohjelma nähdään Nelosella ja Ruudussa 2022.

Lue myös:

MTV: Mikko Leppilampi teki shokki-ilmoituksen: ”En koe, että minulla on hirveästi enempää annettavaa”

Entisen Salkkarikomistuksen yllättävä veto – tähdittää Bachelor Suomi -ohjelmaa!