Suomalaisten rakastama Suomen kaunein koti -ohjelma kerää tavallisesti valtavan määrän positiivista palautetta sosiaalisessa mediassa. Toisin kuin luulisi, kaikki eivät kuitenkaan pidä sarjasta.

Etenkin ohjelman tuomarit herättävät laajasti mielipiteitä katsojissa. Toisinaan yleisöä harmittaa tuomareiden tylyt arviot, mutta välillä myös heidän sananvalintansa keräävät kritiikkiä.

Yksi ohjelman tuomareista, Hanna Sumari on vastaanottanut Facebookissa ankaraa kritiikkiä. Kyseinen kritiikki kohdistuu juurikin Sumarin käyttämiin sanoihin.

– Sumari, opettele muitakin sanoja kuin wau, upea ja mieletön tai anna tilaa sellaiselle, joka osaa muutakin kuin nuo hokemasi, eräs kimpaantunut katsoja kirjoittaa ohjelman julkisella Facebook-tilillä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Yleensä tv-kasvot jättävät vihaiset palautteet oman onnensa nojaan, mutta tällä kertaa Sumari teki poikkeuksen. Hän vastasi yllättäen kritisoijan kommenttiin vetoamalla omiin moraalisiin arvoihinsa.

– Osaan muun muassa nämä sanat: “Ne aatteet, jotka valaisevat tietäni ja jotka ovat antaneet minulle aina uudelleen ja uudelleen rohkeutta katsoa maailmaa ilon kautta, ovat kiltteys, kauneus ja totuus”, Sumari muotoilee Albert Einsteinia mukaillen.

Suomen kaunein koti: Kesämökit -ohjelma maanantaisin MTV3:lla kello 20.00. Ohjelman löytyy myös C More -palvelusta.

Lue myös:

Seura: Hanna Sumari avoimena etäisestä äitisuhteestaan: ”Äiti laihdutti minua ostamalla liian pieniä mekkoja”

Hanna Sumarin toipuminen onnettomuudesta edistyy: ”Elän nyt seuraavat kuukaudet mekoissa!”