Viime keväänä lauantai-iltaisin viihdyttänyt Masked Singer Suomi nousi heti ensimmäisellä tuotantokaudellaan koko vuoden suurimmaksi tv-ilmiöksi. Nyt MTV3-kanava tiedottaa, että hittiohjelma saa jatkoa ja suomalaiset pääsevät arvuuttelemaan maskien takana laulavien hahmojen henkilöllisyyksiä jo tänä syksynä.

Ohjelmassa nähdään tuttuun tapaan 12 erilaista naamioitunutta hahmoa, jotka esittävät kukin vuorollaan jonkin tunnetun kappaleen. Panelistien ja yleisön tehtävänä on arvata, kuka julkisuuden henkilö naamion takaa paljastuu. Tehtävä ei suinkaan ole helppo, sillä esiintyjien henkilöllisyys on salattu ja heidän puheäänensä muutettu.

Ensimmäiseltä kaudelta tutut Janne Kataja, Jenni Kokander ja Maria Veitola nähdään Masked Singer Suomen vakiopanelisteina myös tulevalla kaudella. Uusi vakiovahvistus paneelissa on suomalaisten suosikkinäyttelijä ja koomikko Christoffer Strandberg.

Strandberg kertoi ohjelmaan osallistumisestaan myös omalla Instagram-tilillään.

– Tää on maailman siistein työ/leikki/peli, joka saa sut nauramaan pissat housussa, hämmästymään ja hulluuden partaalle, Strandberg hehkuttaa julkaisun yhteydessä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ensimmäisen Masked Singer Suomi -tuotantokauden voitti Leijona-hahmona esiintynyt Sami Hedberg.

Masked Singer Suomi saapuu MTV3-kanavan lauantai-iltoihin uusien hahmojen esittelyjaksolla ja toisen kauden lähtölaskennalla lauantaina 12 syyskuuta.

Lue myös: Sami Hedberg kerää ylistystä somessa – päihitti monta ammattilaulajaa Masked Singer Suomi -ohjelmassa