Radiojuontaja Esko Eerikäinen nähtiin aiemmin tällä viikolla ensimmäistä kertaa Salatut elämät -sarjassa. Hänet nähdään Peten roolissa, joka päätyi sänkyyn Pete Latun esittämän Kalle Laitelan kanssa.

– Kun sain käsikirjoituksen, olihan se jäätävän jännittävää. En ole koskaan aiemmin näytellyt ja sitten samantien tuollainen tilanne, Esko kommentoi Iltalehdelle.

Kohtaus ei ole jäänyt huomaamatta myös katsojilta.

– Olen saanut paljon palautetta, että “onpa rohkeaa ja ihanaa” ja on myös tullut sitä, että “nyt meni maku”. Elämme vuotta 2022 ja minusta on hienoa päästä näyttelemään tällaista roolia ja antaa kasvot tälle asialle, Esko toteaa.

Esko paljasti Metropolille päätyneensä rooliin varsin erikoisella tavalla.

– Tein Kallea näyttelevästä Pete Latusta haastattelun Novalle, kun Salatut elämät täytti viime vuonna 22 vuotta. Totesin Petelle puoli vitsillä, että on huutava vääryys, ettei minua ole koskaan otettu mukaan Salattuihin elämiin. Siitä meni noin kolmisen kuukautta, kun minuun otettiin tuotannon puolelta yhteyttä viime vuoden elokuussa. He halusivat kirjoittaa minulle roolin, Esko Eerikäinen kertoo Metropolille.

– Täytyy myöntää, että olin yhteydenotosta hämmentynyt. He kertoivat minulle roolista, minkä olivat kirjoittamassa sarjaan. Se on rooli, jossa joutuu heittäytymään. Suostuin heti, kun kuulin roolista.