Näyttelijä Oona Louhivaara muistetaan Laura– ja Salatut elämät -sarjan tähtenä. Hän päätti poistua julkisuudesta, kun jätti Salatut elämät -sarjan vuonna 2009. Sarjasta poistumisen jälkeen hän ei ole antanut haastatteluita ennen kuin vasta nyt Iltalehdelle, kun puhuu syistä, miksi päätti lopettaa näyttelemisen ja poistua julkisuudesta.

– Minulle tuli julkisuudesta aika nopeasti sellainen olo, että en voi olla tässä liian pitkään, sillä en halua, että minut muistetaan ikuisesti, Oona kertoo lehdelle.

Hän ehti näytellä Salatuissa elämissä kahden vuoden ajan rakastettua hahmoa, Juulia Autiota. Kun hän ilmoitti tuotantoyhtiölle lopettamisesta, hänelle tarjottiin mahdollisuutta paluuseen, mutta hän halusi itse, että sarjan hahmo kuolee.

– Kahden vuoden jälkeen minulle tuli tunne siitä, että nyt on aika lähteä. Ei siihen liittynyt mitään draamaa, mutta se tunne oli todella vahva. Jälkikäteen olen ajatellut, että jos en olisi silloin sanonut niin tiukasti, eikä hahmon lähtöä olisi käsikirjoitettu niin lopulliseen muotoon, niin olisin varmasti palannut sarjaan, Oona sanoo.

Nykyisin Oonalla on kolme tytärtä valokuvausalalla työskentelevän miehensä kanssa. Oona on tehnyt pian pari vuotta miehensä kanssa töitä yhdessä, ja viime syksynä hän aloitti myös itse valokuvausopinnot. Lisäksi hän opiskelee parhaillaan kundaliinijoogaohjaajaksi.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:

Antti Tuiskulle sattui kiusallinen moka Himoksen festariyleisön edessä – katso kuva!

Koripallotähti Sasu Salin meni naimisiin – Antti Tuisku paljasti ilouutisen!