Suosittu suomalaisnäyttelijä Ilona Chevakova kertoi muutama kuukausi sitten napanneensa roolin kansainvälisestä Netflix-sarjasta.

Nyt Chevakova paljastaa vihdoin mistä sarjasta ja millaisesta roolista on kyse. Hän ilmoittaa yksityiskohdista omalla Instagram-tilillään.

Chevakovan Instagram-postauksesta selviää, että hän on saanut huippuroolin brittiläisestä The Last Kingdom (Viimeinen valtakunta) -nimisestä sarjasta. Hän esittää Ingrith-roolihahmoa.

– Haluan kirjaimellisesti vain huutaa innostuksesta, koska roolin saaminen tässä sarjassa on ollut minulle unelmien täyttymys, Chevakova kirjoittaa englanniksi julkaisunsa yhteydessä.

– Rakastin jokaista kuvauspäivää ja pientäkin hetkeä tässä tuotannossa, hän lisää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Chevakova kiittää puolisoaan ja perhettään saamastaan tuestaan, kun hän on lentänyt korona-aikana edes takaisin Unkarin Budapestin ja Suomen välillä.

– Tämä on ollut urani paras kokemus. Ja minusta tuntuu, että tämä on vasta alkua, näyttelijä summaa.

Chevakovan ilouutinen on saanut sosiaalisessa mediassa lämpimän vastaanoton. Naisen fanit ovat jättäneet postauksen kommenttikenttään runsain määrin onnitteluja.

– Onneksi olkoon!! Ansaitset todellakin tämän ja vielä enemmänkin! eräs seuraaja hehkuttaa.

– Ilona, aivan mielettömän hienoa! Valtava paljon onnea! Muistan meidän käymän keskustelun pari vuotta sitten eräällä kuvausreissulla ja kuinka silloin mietin, että Ilonasta NIIN kuullaan vielä! Siis BOOOM, toinen ylistää.

Lue myös:

IL: Salkkarit-tähti sai roolin Netflix-sarjasta: ”Tämä ala on joskus tuuripeliä”

Seura: Ilona Chevakova avautuu syistä, jotka saivat jättämään Salatut elämät -sarjan: ”Tajusin olevani hukassa”