IS: Miss Suomi -kilpailu peruttu – siirtyy syksyyn

Missikisoja järjestävä Finnartist Oy siirtää koronapandemian vuoksi kilpailun järjestämisen syksyyn. Myös kymmenosaisen Matkalla Miss Suomeksi -sarjan kuvaukset on jouduttu keskeyttämään.

Tämän vuoden Miss Suomi -semifinalistit julkistettiin helmikuussa. AlfaTV-kanavalle kuvattua Matkalla Miss Suomeksi -sarjaa ehdittiin kuvata viisi jaksoa. Tänään keskiviikkona nähdään sarjan toinen jakso, jossa valmistaudutaan semifinalistien julkistamistilaisuuteen. Kilpailijoita valmentavat missimaailmasta tutut Riitta Väisänen ja Saija Palin, jotka avautuvat suhteestaan mediaan ja jakavat vinkkejään median kanssa työskentelemiseen.

Sarjan kuvaukset jatkuvat heti, kun pandemia on ohi. Nyt kuvatut jaksot esitetään sovitusti kevään aikana ja loput sarjan jaksoista esitetään toivottavasti syksyllä.

Illan jaksossa Porvoosta kotoisin oleva semifinalisti Vivian Virkki paljastaa saaneensa ensikosketuksen julkisuuteen ja Lappeenrannasta kotoisin oleva Eerika Myllys romahtaa vain hetkeä ennen pressitilaisuuden alkua.

Matkalla Miss Suomeksi -ohjelma AlfaTV:llä tänään klo 21.00.

Lähde: Iltasanomat

Kuva: Instagram