Miss Suomi ja somevaikuttaja Sara Sieppi vuodattaa Iholla-sarjan avausjaksossa kyyneliä avautuessaan vaikeasta tapailusuhteestaan.

– Mä itken tosi harvoin. Mä oon tapaillut erästä henkilöä enemmän ja vähemmän reilu puoli vuotta. Hän on ollut jo pidempään elämässäni. Hän tulee mun elämään silloin, kun haluaa ja lähtee pois, kun siltä tuntuu.

– Mä oon ollut se tyyppi, joka on ottanut hänet mun elämään uudestaan ja uudestaan. Ja aina käy näin, itkuisen oloinen Sara Sieppi kertoo kameralle.

Sara on pyrkinyt keskustelemaan tapailukumppanin kanssa suhteen ongelmakohdista.

– Me nähtiin tuossa puolitoista viikkoa sitten ja juteltiin siitä, mitä me tehdään tälle tilanteelle. Me ei päästy oikeen mihinkään lopputulokseen. Mulle jäi hyvä mieli ja ajattelin, että katsotaan, mitä tässä tapahtuu.

– Mä oon sen verran mustavalkoinen ihminen, että joka ollaan tai sitten ei olla. Mä en jaksa enää olla epävarmassa tilanteessa ja miettiä, milloin hän lähtee taas.

Sara kertookin, että on päättänyt lopettaa suhteen.

– Mä olen ottanut sen niin monta kertaa takaisin elämään, että äsken mä laitoin viestin, että nyt tilanne on se, että mun on pakko sulkea hänet pois elämästäni.

– Tekee kipeätä ja toivon hänelle kaikkea hyvää. Mun on pakko aloittaa puhtaalta pöydältä. Täytän kuukauden päästä 30 vuotta, enkä voi alkaa sulkea silmiä mahdollisesti muilta jutuilta, mitä elämällä on tarjota.

Erosta huolimatta Saralla on tunteita entistä tapailukumppania kohtaan.

– Mä tykkään siitä ihmisestä tosi tosi paljon. Välillä pitää kuunnella itseään. Jos se sattuu enemmän kuin mitä se antaa, niin pitää jatkaa eteenpäin.

Iholla-sarjan 6. kausi discovery+-palvelussa

Lue myös:

Sara Sieppi laukoo rehellisen mielipiteensä Aleksi Valavuoren kuittailusta – ”Typerää heittää spedeilyksi”

Sara Sieppi ja Rosanna Kulju kuittailevat härskin kuvan julkaisseelle Aleksi Valavuorelle