Toimittaja Maria Veitola vierailee ensi torstain Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa näyttelijä, yrittäjä ja juontaja Janne Katajan, 41, kodissa Riihimäellä.

Kataja ja Veitola valmistavat illalliseksi kaalilaatikkoa, jota saapuvat nauttimaan Katajan lähimmät ystävät, kuten monista tv-ohjelmista tuttu näyttelijä ja ohjaaja Niina Lahtinen.

Kataja pyörittää kahta elämyksellistä lelukauppaa Riihimäellä ja Tampereella, ja hänellä on myös tuotantoyhtiö Hihhihhii. Illallispöydässä Lahtinen paljastaa, että Katajalla on ollut jo nuoresta asti monia bisneksiä.

– Hänhän on siis entinen lehmäyrittäjä ja sitten hänellä on ollut biomajayritys ja sorsasaunayritys, Lahtinen kertoo.

– Janne on hyvin outo poika, Lahtinen toteaa ja kertoo, että he ovat tunteneet toisensa noin viisivuotiaasta lähtien.

– Jannen touhut on aina olleet outoja verrattuna siihen mitä normaalit lapset tekee, eikä hän mieti mitä muut ihmiset ajattelee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Lahtinen paljastaa myös, että Kataja perusti ensimmäisen yrityksensä jo 14-vuotiaana.

– Samaan aikaan Janne on ihan umpihullu, enkä voisi olla esimerkiksi parisuhteessa hänen kanssaan. Jannelta puuttuu sellaisia arjen hallinnan perusasioita.

– Olen kuin pieni lapsi, Kataja komppaa Lahtisen sanomisia.

Kataja oli kummenen vuotta naimisissa ja hänellä on kaksi tytärtä. Avioliitto päättyi eroon vuonna 2018 Kataja ja hän on elänyt siitä asti sinkkuna. Veitola ottaakin seuraavana aamuna puheeksi rakkauden ja haluaa tietää lähestyvätkö ihmiset Katajaa romanttisessa mielessä.

– Tuleehan sinne Instagramiin viestipyyntöjä. Olen tietyllä tavalla realisti. Minähän olen vähän satuhahmo. Sellainen metsäntonttu, Kataja kuvailee itseään.

– Jos etsisin aktiivisesti parisuhdetta niin uskon, että myös sen löytäisin. Mutta yksin eläminen on jotenkin kevyttä.

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla torstaina klo 21.

Lue myös:

Janne Katajalla diagnosoitiin varsinainen kansantauti: ”Hyvä, että todettiin!”

Janne Katajan härski nuoruuskuva sai somen sekaisin – ”En saa silmiäni irti noista kettingeistä”