Ensi syksynä ruutuun palaa legendaarinen Onnenpyörä -visailu, kun Fox Tv lanseeraa uudistuneen Onnenpyörä VIP -ohjelman.

Ohjelman juontajaksi on valittu Kymppitonnista tuttu juontaja ja koomikko Cristal Snow, jonka aisaparina nähdään tosi-tv-tähti Niko Saarinen.

– Rohkeista asuistaan ja vikkelästä sanailustaan tunnettu Cristal Snow juontaa ohjelmaa täydessä tällingissä. Ohjelman toisena juontajana toimii tyylikkäänä mieskomeutta edustava Niko Saarinen, joka tässä formaatissa ei taatusti jää vain hiljaiseksi avustajaksi, ohjelman tiedotteessa luvataan.

Onnenpyörä VIP -ohjelman jokaisessa jaksossa kolme tunnettua suomalaista kisaa paikasta finaalissa. Finaalivoittaja valitsee palkintosummalleen oman hyväntekeväisyyskohteen. Kauden aikana nähdään yhteensä kaksitoista jaksoa ja 27 julkkista.

– Glitteriä ja glamouria ei ohjelmasta puutu, kun kisaajat ovat Suomen tunnetuimpia tähtiä. Ohjelmassa tarjoillaan napakkaa sanailua ja huulenheittoa julkkisten kanssa.

Cristal kertoo tiedotteessa molempien olevan innoissaan tulevasta pestistä.

– Me ollaan Nikon kanssa niin innoissamme, kun päästään tekemään jotakin ihan uutta tähän formaattiin! Hihkuu Cristal Snow.

– Lupaan kaikille, että nyt nähdään älyttömän upeita luomuksia ja suomalaista tietämystä, mutta pääroolissa tietenkin vilpittömän suoraa sanailua ennennäkemättömässä viihdepaketissa!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Onnenpyörä VIP alkaa Fox-kanavalla lokakuussa 2021.

Lue myös: