Salatut elämät -tekijöiden huippusuosittu Rantabaari-draamasarja saa syksyllä odotettua jatkoa, kun ohjelman neljäs kausi starttaa C More -palvelussa.

Tuoreella kaudella nähdään tuttujen hahmojen ja näyttelijöiden lisäksi liuta uusia kasvoja, joista yksi on Tähdet, tähdet -ohjelmassa suomalaisia ihastuttanut näyttelijä-muusikko Jon-Jon Geitel.

Geitel kertoo Metropolille, kuinka sarjaan mukaan hyppääminen on häneltä sujunut.

– Todella luontevalta tämä on kyllä tuntunut. Jengi on tehnyt tätä nyt niin pitkään, että he ovat jo täysin vanhoja konkareita. Rantabaarin tuotanto on ikään kuin eteenpäin kulkeva juna, jonka kyytiin on helppo hypätä, Geitel kuvailee.

Geitel myöntää avoimesti, ettei hän ollut katsonut jaksoakaan Rantabaari-sarjaa ennen kuin sai tietää uudesta näyttelijäpestistään.

– Heti kun tieto roolista tuli, aloinkin sitten vähän tutkimaan, Geitel toteaa nauraen.

– Katsoin muutamia jaksoja ihan vain, jotta saisin kiinni tyylilajista. Totesin nimittäin, että ei se ehkä haittaa, vaikka en ihan kaikkea sarjasta tietäisikään. Eihän minun hahmonikaan tiedä, sillä hän on myös aivan uusi, näyttelijä täsmentään.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Ihan hirveästi ei Geitel vielä voi hahmostaan paljastaa, mutta sen verran hän suostuu kertomaan, että heissä on jonkin verran yhtäläisyyksiä.

– No siis, ainakin olemme hyvin samannäköisiä hahmoni kanssa, Geitel vitsailee.

– Mutta toki meissä on myös muita samankaltaisuuksia. Kyllähän minä annan hahmolleni jonkinlaisen oman olemukseni. Olemme molemmat melko rentoja kavereita.

– Ainut vain, että hahmoni päätyy sarjan hengen mukaisesti erilaisiin, dramaattisiin koukeroihin ja joutuu ikään kuin olosuhteiden ja omien valintojensa uhriksi. Ihan sellaisia käännöksiä ei minun elämässäni ainakaan tällä hetkellä ole, mies summaa.

Lue myös: