Tulevana perjantaina (29.10.) Vain elämäässä vietetään Jukka Pojan päivää. Illallispöydässä Jukka Poika avautuu muille artisteille avioeronsa vaikutuksista elämäänsä. Artisti nimeää vuoden 2013 erosta seuranneen huoltajuuskiistan elämänsä suurimmaksi kriisiksi.  

– Syntymän jälkeen isoin kriisi varmasti… Kyllähän tietysti avioero on kaikilla niin sanotusti päräyttävä kokemus, sekä tosi ikävällä tavalla että pidemmän päälle rakentavallakin tavalla. Siinä joutuu tekemään itsetutkiskelua ja kohtaamaan monia asioita, mitä se tilanne vaatiikaan, Jukka Poika miettii. 

– Vielä siitä eteenpäin suurin kriisi eläessäni on ollut se, että huoltajuuskiistan vuoksi menetin lähihuoltajuuden. Se aiheutti tosi paljon kaikkea mielipahaa, artisti kertoo.

– Kyllä se löi mut tietyllä tavalla lukkoon se koko tilanne moneksi vuodeksi. Ei tullut sellainen olo, että teenpä nyt lauluja, hän jatkaa. 

Jukka Poika kertoo ero- ja huoltajuuskriisin tapahtuneen ensimmäisen Vain elämää -kautensa jälkeen vuonna 2013.

– Jos joku opetus on tässä vuosien varrella tullut, niin se on se tietty aloittelijan mieli. Eli aina ihan sama missä kohdassa on, ei luule, että on jotenkin homma hanskassa. Jos on sellainen olo, sitten ei ole tajunnut, miten vähän ymmärtää, JukkaPoika toteaa. 

Vain elämää perjantaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa.