Tosi-tv-tähti ja media-alan opiskelija Kristian Heiskari nähdään jälleen uudessa tosi-tv-ohjelmassa, kun helmikuussa Nelosella alkaa suosittu Farmi-ohjelma. Hän on aiemmin voittanut Big Brother Suomi- ja Selviytyjät Suomi -ohjelmat.

Kristian kertoo Metropolille, ettei hän ole tietoisesti hakeutunut julkisuuteen, vaan pikemminkin kaikki on tapahtunut vahingossa.

– Näin baarissa vietetyn illan jälkeen netissä ilmoituksen, jossa haettiin asukkaita taloon. Täytin sitä yöllä ja myöhemmin sain viestiä, jossa minua pyydettiin täyttämään hakemus loppuun. Vahingossa päädyin taloon, Kristian naurahaa.

– Vain kolme päivää Big Brother -voiton jälkeen puhelimeni soi ja minua kysyttiin mukaan Selviytyjiin. En uskaltanut sanoa ei, koska olin seurannut ohjelmaa pennusta lähtien. Elämä on tarjonnut minulle mahdollisuuksia, joihon olen vain lähtenyt mukaan.

Kuva: Nelonen

Kristian pitää myös jatkossa silmänsä auki televisio-ohjelmien suhteen. Hänellä ei ole kuitenkaan tarkoitus koluta kaikkia mahdollisia tv-ohjelmia läpi.

– Jos johonkin olisin valmis lähtemään, olisin kiinnostunut osallistumaan Selviytyjien all stars -kaudelle. Kautemme kuvattiin Pohjolassa, joten haluaisin kokea ohjelman lämpimissä olosuhteissa, hän pohtii.

Kristian myöntää ammattihaaveidensa vaihdelleen viime vuosien aikana.

– Meillä on koulussa menossa syventävät kurssit radiotyöstä ja teemme suoria lähetyksiä. Se tuntuu tällä hetkellä hyvältä, sillä nautin puhumisesta ja uusiin ihmisiin tutustumisesta. En halua kuitenkaan sitoa itseäni yhteen hommaan, vaan teen niitä töitä, mitä on kulloinkin tarjolla.

– Koulun myötä olen oppinut tykkäämään kirjoittamisesta, joten katsotaan, mihin päädyn töihin opintojen jälkeen.

Farmi Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa lauantaina 12.2. klo 20.

Lue myös:

Kristianin heimoneuvosto 14: Kristian Heiskarin avoin tilitys Selviytyjät-voitosta – ”Haluan tehdä hattutempun”