Kristianin heimoneuvoston vieraana nähdään ulos äänestetty radiojuontaja ja somevaikuttaja Karoliina Tuominen.

– On ollut aivan hirveetä katsoa sitä meininkiä, mutta samaan aikaan kuvauksista on ihania muistoja. Jaksoissa on näytetty reippaasti juonittelua, vaikka siellä oli paljon kaikkea muutakin, mitä on jätetty pois lähetyksistä. Meillä oli oikeasti saatanan hauskaa siellä, Karoliina Tuominen kertoo jaksossa.

Karoliinalla on selvä näkemys, mikä koitui hänen kohtaloksi Selviytyjät-kilpailussa.

– Minusta tuntuu, että se oli kisaväsymys. En jaksanut olla enää skarppina ja lähteä säätämään. Varmasti myös vaikutti vääriin ihmisiin luottaminen, esimerkiksi Kristian Heiskariin, Karoliina nauraa.

Kristian myöntää, ettei hän äänestänyt Karoliina ulos kilpailusta kevyin mielin.

– Olin rikki koko päivän ennen äänestystä. Minulle kerrottiin, että kaikki muut äänestävät Karoa ja sanottiin, että saan tehdä mitä haluan, Kristian sanoo.

Lue myös:

BB-voittaja Kristian Heiskari paljasti BB-suosikkinsa: ”Hän on oman tiensä kulkija, vaikka ei varmasti kaikista välitäkkään”

BB-voittaja Kristian Heiskari kärsi Selviytyjien kuvauksissa ravinnon puutteesta: ”En muistanut edes hyvän ystäväni lempinimeä”

Kristian Heiskari kärsi pahasta krapulasta Selviytyjät-sarjan kuvauksissa – avautuu tapahtumista: ”Olihan se sikamainen temppu”