Masked Singer -hahmon takaa paljastui laulajauraa aloittava ex-missi – ”Vihdoin saan reagoida”

Eilisessä Masked Singer Suomi -ohjelman jaksossa Kanan maskin takaa paljastui entinen Miss Suomi ja tv-persoona Viivi Pumpanen, 31.

Aikaisemmin maskien takaa ovat paljastuneet Pekka Pouta, Mikael Jungner, Sara Chafak, Henri Alén, Karri Miettinen eli Paleface ja Sami Uotila.

Kanan eli Pumpasen laululahjat herättivät paljon kehuja alusta alkaen ja moni uskoi hahmon olevan ammattilaulaja. Pumpanen onkin aloittelemassa laulajauraansa ja julkaissut tähän mennessä kolme singleä.

Nyt Pumpanen on vihdoin voinut kommentoida ohjelmaan osallistumistaan Instagram-tilillään.

– Huh, tämä on ollut niin jännää. Vihdoin saan reagoida ja vastata kaikkiin lukemattomiin kommentteihin Masked Singeristä! Pumpanen aloittaa päivityksensä.

– Voin kertoa, ettei oo ollut helppoa yrittää olla reagoimatta kaikkien arvailuihin! Mutta wow, mikä matka! Tää oli vaan jotain niiiiin päätöntä, jännittävää ja älytöntä koko ohjelma, mutta samaan aikaan niin äärimmäisen hieno kokemus, että huh, hän jatkaa.

Pumpanen painottaa useaan otteeseen sitä, miten onnellinen on Masked Singer -seikkailustaan.

– Aivan mieletön kokemus, nyt voin vaan keskittyä myös jännittämään, ketä huikeita esiintyjiä sieltä maskien takaa vielä paljastuu!, Pumpanen päättää pitkän kirjoituksensa.

Näet koko päivityksen alta.

View this post on Instagram

Huh tää on ollut niin jännää. Vihdoin saan reagoida ja vastata kaikkiin lukemattomiin kommentteihin Masked Singeristä! 😂🙊 Voin kertoa ettei oo ollut helppoa yrittää olla reagoimatta kaikkien arvailuihin! 😅 mutta wow, mikä matka! Tää oli vaan jotain niiiiin päätöntä, jännittävää ja älytöntä koko ohjelma, mutta samaan aikaan niin äärimmäisen hieno kokemus, että huh. 🤩😍 oon niin onnellinen tästä seikkailusta, ja herra jestas mikä jännitys! Mutta tähän on hyvä lopettaa kanan lento. ❤🐓 Oli ihana saada viimeistellä Masked-matka Kurkelan kauniilla biisillä ja se muistuttakoon meitä edelleen pitämään huolen toisistamme myös näinä erikoisina aikoina. ❤ Täytyy myös sanoa, että olin satavarma jo monta viikkoa sitten, että kanan lento päättyy jo, mutta oli mahtava päästä vetämään näin monta erilaista esitystä. Aivan mieletön kokemus, nyt voin vaan keskittyä myös jännittämään ketä huikeita esiintyjiä sieltä maskien takaa vielä paljastuu! 😍🙊🔥 jännääää!! #maskedsinger #maskedsingersuomi #happy #excited #singing #tvlife #show #stage #music

A post shared by Viivi Pumpanen (@viivipumpanen) on

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!
Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!