Eilisessä Masked Singer Suomi -ohjelman jaksossa Kanan maskin takaa paljastui entinen Miss Suomi ja tv-persoona Viivi Pumpanen, 31.

Aikaisemmin maskien takaa ovat paljastuneet Pekka Pouta, Mikael Jungner, Sara Chafak, Henri Alén, Karri Miettinen eli Paleface ja Sami Uotila.

Kanan eli Pumpasen laululahjat herättivät paljon kehuja alusta alkaen ja moni uskoi hahmon olevan ammattilaulaja. Pumpanen onkin aloittelemassa laulajauraansa ja julkaissut tähän mennessä kolme singleä.

Nyt Pumpanen on vihdoin voinut kommentoida ohjelmaan osallistumistaan Instagram-tilillään.

– Huh, tämä on ollut niin jännää. Vihdoin saan reagoida ja vastata kaikkiin lukemattomiin kommentteihin Masked Singeristä! Pumpanen aloittaa päivityksensä.

– Voin kertoa, ettei oo ollut helppoa yrittää olla reagoimatta kaikkien arvailuihin! Mutta wow, mikä matka! Tää oli vaan jotain niiiiin päätöntä, jännittävää ja älytöntä koko ohjelma, mutta samaan aikaan niin äärimmäisen hieno kokemus, että huh, hän jatkaa.

Pumpanen painottaa useaan otteeseen sitä, miten onnellinen on Masked Singer -seikkailustaan.

– Aivan mieletön kokemus, nyt voin vaan keskittyä myös jännittämään, ketä huikeita esiintyjiä sieltä maskien takaa vielä paljastuu!, Pumpanen päättää pitkän kirjoituksensa.

Näet koko päivityksen alta.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.